Search

Зустріч з друзями юності

123-річчя :

НУБіП України,

ВСП Заліщицького фахового коледжу імені Є Храпливого,

від дня народження Євгена Храпливого

Зустріч з друзями юності

Місто юності, місто зелене,

Я люблю в тобі працю і спів.

Ти колискою стало для мене

З незабутніх , ще юних років

Василь Дрозд

Щороку за доброю традицією у третю суботу травня до ВСП "Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України"злітаються" випускники минулих років, щоб зустрітися зі своєю юністю, поспілкуватися з викладачами,

одногрупниками, друзями.

Тому цьогоріч адміністрація та викладачі коледжу вирішили, що карантин – не привід порушувати традицію і скасовувати свято зустрічі. Випускники всіх років, починаючи 1981 і закінчуючи 2016 роками, отримали посилання на відеозустріч у Meet, яка відбулася 29 травня 2021 року у новому форматі - дистанційно.

З вітальним словом до гостей звернувся директор ВСП "Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України", відмінник освіти України, магістр управління Володимир Степанович Глова.

Випускники мали змогу переглянути відеоролик про сучасний коледж, його здобутки. Побачене викликало у них приємні враження, здивування, захоплення, а можливо, і ностальгію.

Про історію навчального закладу, його теперішні досягнення розповів заступник директора коледжу Михайло Васильович Сопилюк.

Під час цієї онлайн-зустрічі ми не оминули згадкою і тих викладачів, які відійшли у вічність. 

Надзвичайно приємно було вести активний діалог із випускниками, які ділилися світлинами, спогадами з часів навчання, теплими відгуками про своїх викладачів, друзів, одногрупників, разом з тим дописуючи у стрічці новин.

Спогадами поділилися випускники 1996 року Оксана Яремчук, Валентина Шумило, Руслан Сопівник.

Всі бажаючі мали можливість поспілкуватись з одногрупниками, кураторами, викладачами. Шквал позитивних емоцій, спогадів вирували протягом кількох годин.

Згадували роки навчання та розповідали про свої професійні здобутки випускники 2001 року Катерина Шпак, Роман Сагацйдак, Ірина Матійчук, Ганна Кучерка.

У кожного учасника відеозустрічі виникло бажання повернутися у минуле, безтурботну юність, де залишено багато незабутніх і хвилюючих моментів.

Ділилися своїми спогадами випускники 2006 року Галина Сендзюк, Володимир Сопилюк, Мирослава Дутковська; випускники 2011 року Галина Майданик, Галина Дараманчук; випускники 2016 року Оксана Мендик, Світлана Медик.

Протягом усієї зустрічі відчувалися тепло, щирість і любов випускників до своєї Аlmamater. 

Для викладачів зустріч випускників – один із найприємніших моментів у роботі. Для спілкування зі своїми колишніми студентами на зв'язок вийшли викладачі, куратори, які звернулися до них з вітальними словами.

Серед них Г.Р. Глова., М.Д Олійник, Л. В Стрільчук., І. П Сагайдак., О.М. Матійчук, С. Я.Тарасевич.

На цьому вечір зустрічі не закінчився. Він продовжився у віртуальних кабінетах, які були створені для кожного року випуску.

Інформацію надала Світлана Руснак,

членкиня оргкомітету по організації зустрічі

: