Search

День відкритих дверей у коледжі

День відкритих дверей у ВСП Заліщицькому ФК
імені Є. Храпливого НУБіП України

День відкритих дверей — це традиційний захід, у рамках якого вступники мають змогу отримати необхідну інформацію про навчальний заклад, традиції, специфіку навчання та зробити перший крок до своєї освіти у Відокремленому структурному підрозділі ,,Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України''. Особливо корисний він для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії або мають сумнів щодо того, з якою саме сферою діяльності пов'язати своє життя.

23 квітня 2021 року в формі відеоконференції проведено День відкритих дверей цикловими комісіями комп'ютерно-інженерних і математичних та природничо-наукових дисциплін коледжу.

Із вступним словом до абітурієнтів, наших майбутніх студентів, звернувся директор коледжу Глова Володимир Степанович.

У ході Дня відкритих дверей абітурієнти мали можливість дізнатися про відділення та напрями, за якими здійснюється підготовка в коледжі від заступника директора з навчальної роботи Сопилюка Михайла Васильовича.

Абітурієнти отримали всю необхідну інформацію щодо програм підготовки спеціальностей, а також ознайомились з Правилами прийому до коледжу на 2021/2022 навчальний рік від секретаря Приймальної комісії Перит Валентини Володимирівни.

У рамках Дня відкритих дверей відбулись зустрічі абітурієнтів та їхніх батьків із головами циклових комісій комп'ютерно-інженерних дисциплін — Гірчаком Юрієм Леонідовичем і математичних та природничо-наукових дисциплін — Гловою Галиною Романівною, методистом заочного відділення, завідувачкою міжкафедральною лабораторією НУБіП України — Хомів Наталією Йосипівною, під час яких відвідувачі одержали детальну інформацію щодо наявних напрямів, дізналися про навчальний процес, перспективи працевлаштування випускників.

Протягом заходу традиційно відбувається показ фільмів про наш коледж, завдяки чому майбутні студенти знайомляться з його історією, дізнаються про заснування коледжу, відомих випускників, напрями дозвілля, культурно-масової та спортивної роботи тощо.

Цікаво і захоплююче представив Презентацію спеціальності «Комп'ютерна інженерія» студент-випускник коледжу Владислав Любінецький.

Своїми враженнями про навчання в коледжі та у міжкафедральній лабораторії НУБіП України поділилась студентка-заочниця Ворожбит Іванна.

Спогадами про навчання, дозвілля та теперішню свою трудову діяльність поділились випускники коледжу різних років навчання, а саме:

  • Мандзюк Іван, випускник 2016 року випуску, монтажник кабельних мереж компанії ,,Гольфстрім'';

  • Озімінський Володимир, випускник 2010 року випуску, працівник інтерактивної агенції ,,Контраейджінс'', м. Лондон;

  • Курчак Надія, випускниця 2012 року випуску, спеціаліст головного управління казначейської служби в Тернопільській області;

  • Чорна (Степан) Неля, випускниця 1997 року випуску, доктор економічних наук, професор Західноукраїнського національного університету;

  • Сопель (Бойківська) Ольга, випускниця 1997 року випуску, керівник фірми ,,Агробізнес'' м. Хоростків;

  • Гречківський Степан, випускник 2014 року випуску, директор Туристично-інформаційного центру Чортківської ОТГ.

  • Ягнич Іван, випускник 1989 року випуску, заступник начальника фінансового відділу Тернопільського господарського суду;

  • Батрин Василь, випускник 1989 року випуску, головний агроном;

  • Береза (Ворончак) Марія, отець Береза Степан та Люба Тхір (Вавирчак), випускники 1988 року випуску, жителі міста Нью-Бритен (США).

  • Перит Михайло, випускник 2012 року випуску, бізнес-аналітик.

Ми бажаємо, щоб кожен випускник школи зробив правильний крок для себе у творчому зростанні і вирішив свою долю за покликом душі і серця. Тому коледж радо зустріне кожного із вас, теперішні абітурієнти і завтрашні студенти.


Г.Р. Глова, голова циклової комісії математичних та природничо-наукових дисциплін

Ю.Л.Гірчак, голова циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін

М.Б.Пронь, викладач циклової комісії комп'ютерно-інженерних дисциплін

: