Search

Чергові досягнення нашого коледжу

Завершився ІІ етап Конкурсу на кращий веб-сайт серед закладів фахової передвищої освіти «EDUCATIONAL WEBSITE 2020», який проводився державною установою "Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти" та за сприяння Міністерства освіти і науки України.

Даний Конкурс організовано для підвищення рівня впровадження інформаційних технологій в освітній процес та забезпечення новими зручними інструментами взаємодії всіх його учасників – викладачів, студентів, батьків. Очікуваний результат – стимулювання ініціативи, акцентування уваги на важливості повного, оперативного та зручного інформування про діяльність закладів освіти через інтернет, забезпечення прозорості та інформаційної відкритості закладів освіти, висвітлення кращого досвіду та поліпшення освітньої, наукової, профорієнтаційної та інноваційної діяльності за допомогою використання інформаційних технологій.

У Конкурсі взяли участь 652 заклади фахової передвищої освіти.

Вебсайти оцінювались за такими критеріями:

  • контент;
  • зручність;
  • динаміка;
  • дизайн та технічні показники.

Згадаємо про вже здобуту перемогу нашого коледжу, у Всеукраїнському конкурсі на кращий веб-сайт серед аграрних ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації, який проходив під егідою Міністерства освіти і науки України у 2017 році. Навчальний заклад було нагороджено дипломом І ступеня.

Але на цьому наші досягнення, в даній галузі, не закінчуються, і цьогоріч за результатами І етапу «EDUCATIONAL WEBSITE 2020», який завершився у лютому 2021 року, веб-сайт ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України потрапив у топ-35 та перейшов до ІІ етапу Конкурсу, де за підсумками комісії визнаний кращим у номінації "Дизайнерське рішення".

Адміністрування та постійне наповнення сайту якісним і корисним контентом справа не з легких, але завдячуючи творчому колективу коледжу під керівництвом директора Глови Володимира Степановича ініціатора та організатора інноваційних проектів, а також редактору матеріалів і наукових ресурсів  Сопилюку М.В., модератору публікацій і фоторепортажів  Війтику Ю.П., нові дописи у стрічці новин з`являються щодня.

Організація такого роду конкурсів розкриває перед закладами фахової передвищої освіти можливості для постійного вдосконалення веб-сайтів шляхом осучаснення дизайну, підвищення динамічності та інтерактивності, вдосконалення контенту сайту, особливо навчально-методичної складової та забезпечення доступу здобувачам освіти до електронних освітніх ресурсів і розміщення додаткових інформаційних сервісів.

Бажаю педагогічному колективу і надалі сприяти подальшому розвитку веб-ресурсів нашого навчального закладу та приділяти увагу інструментам системи маркетингових комунікацій у сфері фахової передвищої і вищої освіти!


Артур Червонякадміністратор сайту,
завідувач лабораторії інформаційних систем і технічних засобів навчання

: