Search

До уваги працівників та студентів коледжу!

До уваги працівників та студентів коледжу!

Здоров`я - не все, але, все без здоров`я - це ніщо!

/Сократ/

У зв'язку з поновленням очного навчання з 11 травня 2021 року, ми хотіли б нагадати про основні рекомендації, розроблені Всесвітньою організацією охорони здоров`я та основні заходи безпеки і профілактичні дії направлені проти захворювання Covid-19.

ОСНОВНІ ПРОФІЛАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ!

Якщо у вас спостерігається температура, кашель або утруднення дихання, виражені інші застудні симптоми, якомога раніше зверніться до вашого лікаря сімейної медицини, або викличте швидку медичну допомогу, в гуртожитку обов'язково повідомте чергових , вихователів або коменданта.

Прикривайте рот і ніс згином ліктя або серветкою під час чихання чи кашлю, після використання негайно викиньте серветку!

Не торкайтеся обличчя (рота, носа, очей )!

Підтримуйте соціальну дистанцію, не потискуйте руки, не обіймайте та не цілуйте інших людей, не діліться їжею, посудом, чашками та рушниками!

Уникайте тісного контакту з усіма, хто має симптоми застуди чи грипу!

Провітрюйте приміщення, робіть вологі прибирання, протирайте поверхні, на які міг потрапити вірус, з використанням дезинфікуючих розчинів!

Виконуйте всі вимоги стосовно продуктів харчування - миття, зберігання, термічна обробка!

Уникайте контакту з тваринами!

При спілкуванні з іншими, в аудиторіях, в гуртожитку, в транспорті, в суспільних місцях обов'язково носіть захисні маски, вчасно їх змінюйте!

Руки захищайте спеціальними рукавичками, або якомога часто мийте їх з милом і використанням дизинфікуючих розчинів!

     НАГОЛОШУЄМО НА ТОМУ, ЩО ЧІТКЕ ВИКОНАННЯ ВКАЗАНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ УБЕЗПЕЧИТЬ ВАС ВІД ЗАХВОРЮВАННЯ НЕ ТІЛЬКИ НА CОVID-19, А Й ВІД ІНШИХ ІНФЕКЦІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ!

Дирекція коледжу

: