Search

Старт Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021»

Старт Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021»

В коледжі стартував 1-й етап Х-го «Фестивалю студентської науки – 2021 НУБіП України». Він проводиться вже традиційно згідно плану університету та наказу ректора НУБіП України з метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України та його відокремлених структурних підрозділах, залучення молоді до науково-пошукової роботи, участі в студентських предметних гуртках. В цьому році цей захід приурочений також до відзначення 123-річчя НУБіП України, 123-ї річниці з дати заснування садівничого закладу в Заліщиках та  Дня науки.

 

 

 

Х «Фестиваль студентської науки – 2021» проходитиме 11 - 20 травня в два етапи

     І етап –11-17 травня. Відбудеться оцінювання діяльності студентських предметних гуртків коледжу комісією відповідно до «Положення про проведення Фестивалю студентської науки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України» на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на веб-сайті коледжу та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік .

Визначення кращого студентського предметного гуртка (5 студентських предметних гуртків).
     ІІ етап – підведення підсумків фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків на рівні університету відбудеться на урочистому засіданні 20 травня у формі вебконференції шляхом співбесіди комісії зі старостами студентських наукових гуртків (виступ до 5 хв.) – переможцями І етапу фестивалю та відокремлених підрозділів університету на основі інформації про діяльність гуртків, представленої на вебсторінках та презентацій про діяльність та здобутки за 2020/2021 навчальний рік, розміщених на вебсторінках.

        Запрошуємо всіх до участі!

Сопилюк М.В,,заступник директора коледжу з навчальної роботи

: