Search

Освітня кар’єрна конференція

Освітня кар'єрна конференція

Студенти коледжу під керівництвом викладачів економічних дисциплін О.І. Холодила та О.Ю. Кивериги прийняли участь у освітньо кар'єрній конференції «UGEN Challenge Agro» в режимі онлайн, в програмному забезпеченні Zoom, яка відбулася 26-29 квітня. Захід проходив за сприянням директора науково-методичного центру ВФПО Тетяни Іщенко.

В ході онлайн-конференції взяли участь спікери провідних компаній:

- 26 квітня відбувся вебінар від Агро індустріального холдингу, який проводила Оксана Рева, старший бізнес-партнер з персоналу, на тему: "Навички майбутнього для агробізнесу: важливі hard skills та soft skills". Висвітлено проблеми:

а) майбутнє українського агробізнесу: порівняльний аналіз агробізнесу сьогодні та можливості агробізнесу майбутнього;

б) про роботу в агросекторі: основні напрямки, професії, потужності, ринок заробітних плат, сучасні виклики в агросекторі, основні фахівці агросектору;

в) які навички будуть потрібні агробізнесу через 3-5 років?;

г) про високооплачувані професії майбутнього;

- 27 квітня відбувся вебінар від компанії "Овостар Юніон", який проводив Руслан Дейнеко, заступник генерального директора з виробництва, на тему: "Інформаційні технології в сільському господарстві і онлайн-дані";

- 28 квітня пройшов вебінар від компанії «Mondelez», який проводив Володимир Корвеляк, менеджер агрономії виробничої логістики і планування, на тему: "Шлях до високої якості продукту. Сучасне виробництво якісної сировини (ТОВ "Чіпси Люкс")".

- 29 квітня – відбувся асесмент-центр – бізнес-гра у командах, які безпосередньо формували самі організатори; етап відбору, який використовують при оцінці кандидатів на роботу або вакансії.

Після чотирьохденної освітньої кар'єрної конференції учасникам було запропоновано випробувати здобуті навички шляхом надісланого онлайн-тесту. Тим, хто успішно пройшов тестування від компанії були вручені міжнародні електронні сертифікати.

Дякуємо організаторам про надану можливість випробувати себе в кар'єрній конференції і чекаємо на наступні зустрічі.

 

Холодило О.І., викладач коледжу

: