Search

Точне землеробство в дії..

Точне землеробство в дії...

В п'ятницю, 14 травня 2021 р., в м. Хоростків, під патронатом компанії «Контінентал Фармерз Груп» відбувся черговий День поля на тему: «Точне землеробство в дії, або як заробити додаткові 100 доларів з гектара». Цей захід відвідали викладачі нашого коледжу: Андрусик Р.В., Андрусик П.Р., Башта І.С. та Холодило О.І.

Програма роботи, яка була дуже насичена і цікава розпочалася з вітального слова Генерального директора «Контінентал Фармерз Груп» Георга фон Нолкена та операційного директора Віталія Ставнічука.

Захід включав в себе: виставку сільськогосподарського обладнання й презентацію технологій;

 

- огляд демонстраційних ділянок посівів основних польових культур, розповідь про останні інновації в агросфері;

- обмін практичним досвідом, екскурсія виробничими об'єктами «Контінентал Фармерз Груп» та багато іншого.

Ще одною несподіванкою для нас стала зустріч з Оксаною Вавришин (Мойсей), яка є випускницею нашого коледжу і закінчила його 25 років тому, працює вже 10 років зав. лабораторією ТОВ Мрія «Насіннєвий завод».

Лабораторія визначає якість насіння всіх культур які вирощуються в нашому регіоні. Оснащена сучасними приладами і найновішим лабораторним обладнанням для визначення якісних показників насіння зернових і олійних культур.

На території підприємства є елеватор і насіннєвий завод. На елеваторі проводиться сушіння, очищення і зберігання насіння. На заводі зерно калібрують і протруюють.

Дякуємо компанії за проведений захід, отримані знання, матеріали від «Контінентал Фармерз Груп»» і сподіваємося на подальшу співпрацю.

Андрусик Р.В., Андрусик П.Р., Башта І.С., Холодило О.І.,викладачі коледжу,учасники Дня поля

«КОНТІНЕНТАЛ Фармерз Груп» запрошує на стажування!

: