Search

Технологічна практика-шлях до поглиблення фахових знань та навичок

Технологічна практика-шлях до поглиблення фахових знань та навичок

 

Літню технологічну  практику  студенти  третього курсу ВСП Заліщицький ФК імені Є. Храпливого НУБіП України мають можливість  проходити  як у навчально-виробничому господарстві, так і на базі передових господарств регіону. 

Завданням практики є закріплення, розширення і поглиблення професійних знань, умінь та навичок з технології  та організації сільськогосподарського виробництва. 

Програма практики передбачає участь студентів у виконанні механізованих та інших технологічних операцій.

 

Іноді власних потужностей для надання теоретичних знань та практичних навиків студентам у сфері сільського господарства за новими прогресивними технологіями недостатньо, а придбавати їх економічно недоцільно або вимагає значних часових затрат.

Саме тоді виникає необхідність об'єднати активи. 

Ідеальним інструментом для юридичного врегулювання таких відносин є договір про спільну діяльність на основі об'єднання вкладів учасників. 

Використання даного правового механізму сприяє збереженню та підвищенню якісних характеристик земельних ділянок, забезпеченню цільового науково-практичного використання земельних ділянок шляхом спільного обробітку для досягнення дослідних і навчальних цілей та набуття практичного досвіду посівних та збиральних робіт. 

Василь Конько, викладач коледжу

: