Search

Ласкаво просимо до коледжівської родини!

Ласкаво просимо до коледжівської родини!

Важливою складовою освітньо-виховного процесу в коледжі є його неперервність. Здається, нещодавно було проведено випуск дипломованих фахівців, а вже незабаром початок нового навчального року і після успішних вступних випробувань коледжівську родину поповнюють новоприйняті студенти, які покликані продовжити славні традиції одного з найстаріших навчальних закладів Тернопільщини.

Нещодавно у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім..Є.Храпливого НУБіП України» відбулися організаційні збори новоприйнятих студентів. Основна їх частина – вступники на перший курс. Поповнення другого курсу відбулось за рахунок випускників-одинадцятикласників.

Всі вони разом з батьками зібрались в актовому залі коледжу.

Присутніх в залі щиро привітав в.о.директора коледжу Б.С.Павлюк. Він познайомив учасників зборів з членами адміністрації та іншими посадовими особами та побажав новоприйнятим студентам успішного навчання.

Заступник директора з навчальної роботи М.В.Сопилюк повів мову про особливості навчання в коледжі, основні вимоги до студентства, навчальну роботу, роботу бібліотеки, предметних гуртків та секцій.

Заступник директора з виховної роботи І.Я.Книш у своєму виступі відзначив великі можливості для всебічного розвитку студентів в коледжі, акцентувавши увагу на необхідності дотримання основних вимог до студентів, правил співжиття в гуртожитку, раціонального проведення вільного часу, порядку поселення в гуртожиток.

Викладач фізвиховання Б.І.Шипітка, вітаючи новоприйнятих студентів, закликав їх підтримати хороші спортивні традиції коледжу. Та головним питанням, яке він підкреслив, є збереження здоров'я. А для цього необхідні не тільки регулярні заняття фізичною культурою і спортом. А це й правильне раціональне харчування, і дотримання необхідних протиепідемічних заходів, і недопущення прояву шкідливих звичок та ін.

Завідувачі відділень Л.В.Стрільчук (економічного) та Р.В.Андрусик (технологічного) ознайомили присутніх з списками академічних груп.

Були представлені куратори груп: М.Б.Пронь, О.М.Завінська, О.М.Яремчук, Л.А.Атаманчук.

Після завершення зборів студенти були ознайомлені з роботою їдальні, бібліотеки, де було організовано видачу навчальних підручників. Проведено також поселення студентів в гуртожиток коледжу.

Першокурсники та студенти інших курсів ознайомлені з порядком проведення урочистостей з нагоди Дня Знань та початку нового навчального року.

Юрій Війтик

: