Search

В новий навчальний рік – з новими планами

Засідання методичної ради коледжу

В новий навчальний рік – з новими планами

Проведено перше в цьому навчальному році засідання методичної ради коледжу. Як відомо, успіх проведеної роботи насамперед залежить від продуманого її планування, а згодом від зосередження зусиль на реалізацію накреслених заходів.

В.о. директора коледжу Б.С.Павлюк ознайомив учасників засідання з планом роботи методичної ради коледжу на 2021-2022н.р.,акцентувавши увагу на важливості тих чи інших обговорюваних питань з точки зору рекомендацій по виконанню пунктів плану роботи.

З другого питання порядку денного учасників засідання інформували М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи та О.П.Слободян, методист коледжу. Мова йшла про проведення в новому навчальному році цикловими комісіями предметних тижнів..

Активну участь в обговоренні цього питання взяли голови циклових комісій Ю.Л.Гірчак, І.П.Сагайдак, В.В.Перит, І.С.Башта, завідувачі відділень Л.В.Стрільчук та Р.В.Андрусик.

Було обговорено основні аспекти та складові частини планованих предметних тижнів та підкреслено їх важливість для освітнього рівня студентів та формування інтересу до вивчення тих чи інших дисциплін. Особлива увага була надана тим предметам, які виносяться на ЗНО.

З обговорюваних питань були прийняті відповідні рішення.

Юрій Війтик

: