Search

Вручено грамоти переможцям конкурсів

Вручено грамоти переможцям конкурсів

У ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» доброю традицією є проведення предметних тижнів . Студенти радо долучаються до таких заходів, які їм пропонують досвідчені та висококваліфіковані викладачі. Цього року ми вперше запросили учнів шкіл долучитися до конкурсів, які проводились у коледжі.

Нещодавно викладачі Борис Шипітка та Марія Олійник завітали до КУ «Гімназія с. Новосілка»,ЗОШ  І-ІІ ступенів с. Городок, ЗОШ  І-ІІІ ступенів с. Зозулинці та Городенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 для нагородження переможців конкурсів «Кмітливий інформатик», «Математична вікторина» та «Україна в барвах слова».

Марія Дмитрівна та Борис Іванович розповіли учням про навчальний заклад, традиції, специфіку навчання та умови вступу до коледжу. У ході розмови учні мали можливість дізнатися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців. Викладачі запросили учнів взяти участь у Дні відкритих дверей, що відбудеться 23 грудня, для детальнішого ознайомлення з коледжем.

Педагоги висловили щиру подяку дирекції шкіл та вчителям за допомогу в організації конкурсів. 

Інформацію надали Борис ШИПІТКА та Марія ОЛІЙНИК ,

викладачі коледжу

: