Search

Конкурс «Greenwich Pro»

Конкурс «Greenwich Pro»

Вивчення іноземної мови – це одна з найважливіших складових успішної людини. Знання хоча б однієї іноземної мови розширює світогляд, дозволяє пізнати культуру та звичаї іншого народу.

У ХХІ столітті просто неможливо досягти успіху, не знаючи англійської мови, яка сьогодні є засобом міжнародного спілкування. У будь-якій сфері нашої діяльності - промисловості, комерції, дипломатії та культурі, міжнародному туризмі, комп'ютерних технологіях – знання англійської мови необхідне.

Вивченню іноземних мов сприяють різноманітні олімпіади та конкурси. Кожного року відбувається Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Greenwich Pro», в якому беруть участь здобувачі освіти закладів фахової передвищої освіти. Його метою є формування у студентів навичок пізнавальної і творчої діяльності, розвиток інтересу до англійської мови та культури англомовних країн.

Нещодавно 16 студентів першого курсу економічного і технологічного відділень взяли участь у конкурсі «Greenwich Pro». Вони виконували в тестовій формі цікаві завдання англійською мовою, зміст яких націлював пригадати граматичні правила, лексику, історичні події, традиції, звичаї і загальну інформацію про англомовні країни.

Координатором конкурсу була викладач англійської мови Лукавецька Леся Михайлівна.

Із нетерпінням чекаємо на результати!

Інформацію надала Леся Лукавецька, викладачка англійської мови коледжу

: