Search

Продовжуємо нагороджувати кмітливих інформатиків

Продовжуємо нагороджувати кмітливих інформатиків

За свою більш ніж 120 літню історію Заліщицький фаховий коледж випустив сотні випускників з різних куточків України. За ці роки налагоджена тісна співпраця зі школами Тернопільської, Івано-Франківської, Чернівецької областей. Педагоги цих закладів освіти часто беруть участь у семінарах та конференціях, що проводяться у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України», де мають змогу обговорити стан та перспективи розвитку освітнього середовища в регіоні, а здобувачі освіти з цих закладів охоче долучаються до творчих конкурсів для талановитої та обдарованої молоді, що проводяться в коледжі.

В рамках тижня інформаційних дисциплін, з метою активізації профорієнтаційної діяльності в коледжі було проведено конкурс «Кмітливі інформатики», в якому взяли участь 12 учнів 9 та 11 класів Косівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Білобожницької сільської ради Тернопільської області. Серед переможців -Музичка Вікторія (диплом І ступеня), Концограда Світлана (диплом ІІ ступеня), Федорків Надія (диплом ІІ ступеня), Федорків Петро (диплом ІІІ ступеня). Призери та учасники даного заходу були нагороджені дипломами, які були вручені директором Петрів Любою Андріївною.

В число переможців також ввійшла Бабій Ілона, учениця 9 класу Загальноосвітньої середньої школи І-ІІ ступенів с. Циліїв Чортківського району. Привітав Ілону з перемогою та вручив диплом її земляк Надачковський Іван (студент 12 групи, спеціальність «Агрономія»).

Ще раз вітаємо юних обдарованих інформатиків та запрошуємо поповнювати ряди студентів коледжу. Тут зможете отримати міцні професійні знання та завжди будете затребуваними на ринку праці. Обирайте наш коледж – і ви не пошкодуєте!

Галина Петрів, викладач коледжу

: