Search

Створено депозитарій. Готуємось до предметних олімпіад

Засідання методичної ради

Створено депозитарій. Готуємось до предметних олімпіад

13 січня 2022 року відбулось чергове засідання методичної ради коледжу з наступним порядком денним:

  1. Про результати створення депозитарію комплексів навчально-методичного забезпечення дисциплін на базі корпоративних Googie-дисків викладачів;
  2. Про хід підготовки до предметних олімпіад у коледжі.

З першого питання виступили голови циклових комісій Ірина Башта., Юрій Гірчак, Олександр Холодило, Ірина Сагайдак, які детально проаналізували результативність роботи педагогічних працівників коледжу по створенню репозиторію комплексів навчально-методичного забезпечення дисциплін на базі корпоративних Googie-дисків викладачів, відзначили, що в основному дана робота завершена.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк рекомендував в подальшому працювати над удосконаленням якості змістової частини комплексів. Наголосив, що викладачам слід звернути увагу на те, яку літературу вони використовують в освітньому процесі.

З другого питання порядку денного Михайло Сопилюк ознайомив учасників засідання з проектом наказу «Про проведення І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2021-2022 н.р. у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України». Згідно наказу предметні олімпіади проводитимуться в період з 15 березня по 21 квітня 2022 року. Результати олімпіад пропонується узагальнити до 1 травня 2022 року.

Ольга Слободян, методист коледжу, проінформувала про графік проведення предметних олімпіад.

З обговорюваних питань прийняті відповідні рішення.

Інформація надана Ольгою СЛОБОДЯН, методистом коледжу

: