Search

«Безпека на дорогах - запорука життя і здоров‘я»

«Безпека на дорогах - запорука життя і здоров'я»

31травня 2022 року у ВСП Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України в рамках проведення Тижня інженерно-технічних дисциплін було проведено відкриту виховну годину для студентів першого курсу на тему: «Безпека на дорогах - запорука життя і здоров'я»

Основною метою проведення тижня безпеки є формування навичок безпечної поведінки на дорогах, адаптації студентів до транспортного середовища, розвиток вмінь і навичок свідомо дотримуватися Правил дорожнього руху, виховання поваги до встановлених правил і бажання їх знати та виконувати. Проведені заходи були цікавими, змістовними і сприяли повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.

Про безпеку руху велосипедиста, правила та поради, які варто врахувати під час поїздки велосипедом а також обов'язки та права пішоходів розповів викладач Правил дорожнього руху Конько Василь Антонович.

Про права та обов'язки пасажирів розповів викладач спецдисциплін Зубик Іван Михайлович.

Для закріплення знань було продемонстровано відеофільм.

Ми впевнені, що всі присутні усвідомили необхідність бути уважними і дисциплінованими на наших вулицях, дотримуватися правил дорожнього руху а також отриманих порад та рекомендацій. Адже від цього залежить їх життя і здоров'я!

Іван ЗУБИК, Василь КОНЬКО, викладачі

 

: