Search

Практику пройдено, звіти захищено

Практику пройдено, звіти захищено

Виробнича практика - заключна ланка навчання, основним завданням якої є підготовка майбутнього спеціаліста до самостійної роботи на посадах агронома, керівника виробничого підрозділу в реальних умовах виробництва, поглиблення та закріплення теоретичних знань та практичних навичок по спеціальності.

Цьогоріч переддипломна практика студентів спеціальності 201 «Агрономія» традиційно проводилася в кращих сільськогосподарських підприємствах регіону різних форм власності. В багатьох випадках - це місце майбутнього працевлаштування випускників.

Нещодавно за результатами проходження практики відбувся захист звітів студентів 41-А та 42-ї груп. Практиканти розповідали про бази практики, організацію виробництва на них, а саме головне, про свою безпосередню участь у виконанні технологічних процесів по вирощуванню сільськогосподарських культур, організації і обліку робіт, контролі якості виконуваних операцій.

Заслухавши звіти студентів та враховуючи позитивні виробничі характеристики, комісія із захисту звітів виставила відмінні та добрі оцінки та побажала випускникам успішної здачі кваліфікаційних іспитів.

Комісія висловлює щиру вдячність керівникам сільськогосподарських підприємств за розуміння потреб коледжу і надання можливості проходження виробничої практики студентами в такий надзвичайно складний для України час.

Інформацію надав Василь ГАГАЛЮК,

керівник переддипломної практики

: