Search

Комплексний кваліфікаційний іспит із спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Комплексний кваліфікаційний іспит із спеціальності 071 «Облік і оподаткування»

Проведені комплексні кваліфікаційні іспити з нормативних дисциплін фахової підготовки на спеціальності 071 «Облік і оподаткування».

Іспити проводилися у змішаному форматі: 20 червня в очному режимі, а 21 червня – в дистанційному.

До складу кваліфікаційної комісії входили: голова комісії – О.М.Бойко, головний спеціаліст-бухгалтер відділу з питань надання соціальних послуг Заліщицької міської ради, заступник голови комісії – М.В.Сопилюк, заступник директора з навчальної роботи, члени комісії: О.М.Попіль, викладач дисципліни «Податкова система», О.М.Яремчук, викладач дисциплін «Фінансовий облік» та «Контроль і ревізія», Р.С.Жлуховська, викладач дисципліни «Облік і звітність в бюджетних установах».

Варіанти екзаменаційних завдань складалися із теоретичного питання, тестових завдань та практичних задач. Студенти продемонстрували достатні знання із фахових дисциплін. Комісія відзначила роботи таких студентів: А.Димушко, І.Яремко, Ю.Грицак, Р.Ожги, А.Худоб′як, Н.Гедзик та Н.Маліцького.

Вітаємо студентів із успішним складанням комплексного кваліфікаційного іспиту та бажаємо мирного неба, міцного здоров'я, подальших успіхів у навчанні та трудовій діяльності.

Олександра ЯРЕМЧУК, викладач облікових дисциплін

: