Search

З дипломами університету – в Заліщицькому фаховому коледжі

З дипломами університету – в Заліщицькому фаховому коледжі

 

У Заліщицькому фаховому коледжі з самого ранку 30 червня було людно: тут готуються до свята вручення «Дипломів Бакалавра» випускникам Національного університету біоресурсів і природокористування України Міжкафедральної навчальної лабораторії на базі ВСП Заліщицький ФК ім. Євгена Храпливого НУБіП України.

32 дипломованих бакалаври за спеціальностями 71 «Облік і оподаткування» та 201 «Агрономія», які впродовж трьох років  йшли шляхом професійного зростання в Заліщиках, сьогодні випускає у дорослий світ столичний університет.

Аби створити святковий настрій та унікальну атмосферу незабутньої життєвої події, для випускників прикрасили актову залу, де вони отримали довгоочікуваний документ. Усмішки, квіти, хвилювання і подекуди навіть сльози: сьогодні це особливі перли відчуттів для кожного здобувача освіти та їхніх наставників.

 

По відеозв'язку привітала випускників із вагомим життєвим кроком в успішне майбутнє декан агробіологічного факультету, доктор сільськогосподарських наук, професор Оксана Тонха: «Я неймовірно щаслива сьогодні привітати вас, дорогі випускники, із цією знаменною подією у вашому житті. Це важливий етап ваших освітніх та наукових сходинок, який приведе вас на шлях професійного становлення та кар'єрного зростання.

Вірю, що отримані знання та кваліфікація дозволять вам гідно нести почесне звання випускника Національного університету біоресурсів і природокористування України, реалізувати амбітні плани та здійснити заповітні мрії! Бажаємо вам успіху, натхнення, підкорення нових вершин, розвитку та процвітання!

Чекаємо на вас у магістратурі рідного Університету!»

Від колективу економічного факультету випускників привітав по відеозв'язку декан факультету, доктор економічних наук, професор Анатолій Діброва: «Хочу привітати вас зі святом вашої перемоги, з святом здійснення мрій, реалізації звершень, бо кожен з вас мріяв про цей день, про зміну своєї якості, про те, щоб бути наповненим знаннями, вміннями і навичками. Сьогодні ваша мрія здійснилася, сьогодні ви стоїте перед вибором, як і куди рухатися далі, але пам'ятайте, отриманий диплом є ключем для багатьох дверей, які до цього часу були недоступними для вас. Тому рухайтеся вперед, ставте неймовірно серйозні і глибокі завдання та впевнено ідіть до перемагати і будьте успішними!

Чекаємо на вас у магістратурі рідного Університету!»

Напутні слова та щирі вітання подарував випускникам директор Заліщицького коледжу Борис Павлюк. Вручаючи дипломи, бажав молоді гідного майбутнього, максимальної професійної реалізації та особистих звершень, а також запрошував продовжити здобувати освіту уже на рівні магістратури.

З особливим почуттям гордості, отримали дипломи з відзнаками найбільш активні і талановиті випускники університету Михайло Жулковський і Володимир Іваненко (спеціальність 201 «Агрономія») та Іванна Ворожбит і Ірина Слободецька (спеціальність 71 «Облік і оподаткування»)

Насамкінець – кілька спільних світлин на пам'ять, урочисте підкидання академічних шапок, тисячі щирих усмішок та побажань.

Щиро вітаємо наших талановитих, надзвичайно перспективних і креативних випускників! Бажаємо іти по житті з надією й вірою в їх плідну працю на благо України, її сьогодення й майбуття.

Наталія ХОМІВ,

завідувачка міжкафедральної навчальної

лабораторії на базі ВСП Заліщицький

фаховий коледж ім. Є. Храпливого

НУБіП України

 

 

 

: