Search

Вступний іспит склали майбутні бухгалтери, економісти, підприємці та фінансисти

Вступний іспит склали майбутні бухгалтери, економісти, підприємці та фінансисти

У коледжі розпочалися вступні випробування у вигляді індивідуальної усної співбесіди з української мови для абітурієнтів, що вступають на базі 9-ти класів.

Їх розпочали майбутні фахівці спеціальностей 071 «Облік і оподаткування», 051 «Економіка», 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».

Дирекція коледжу щиро бажає усім вступникам отримати високі результати за підсумками іспитів та неодмінно стати студентами ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України!

Приймальна комісія коледжу продовжує також прийом документіввід вступників на базі 9 класів для вступу у 2022 році на контрактну форму.Абітурієнти з числа осіб з особливо небезпечних територій, які мають підтверджуючі документи, можуть подавати документи на бюджет і після 14 липня 2022 року.

Також розпочато прийом документів від випускників 11-х класів, ПТУ, ОКР "Молодший спеціаліст", ОПС  "Фаховий молодший бакалавр" та інших рівнів вищої освіти як на денну форму навчання для поповнення старших курсів на умовах контракту, так і на заочну форму навчання.

Під час подання заяв на денну форму навчання такі вступники претендують на участь в конкурсі виключно за кошти фізичних або юридичних осіб. До заяви вступник додає мотиваційний лист, який подається в електронному вигляді. Прийом заяв та документів розпочався 14 липня і закінчується о 18.00 годині 31 серпня!

Щодо заочної форми навчання, випускники 11-х класів, ПТУ можуть навчатися як за кошти державного бюджету, так і за кошти фізичних або юридичних осіб (до заяви додається тільки мотиваційний лист). Якщо за кошти державного бюджету, то вступник складає вступне випробування - індивідуальна усна співбесіда (Українська мова), або подає сертифікати ЗНО – НМТ. До заяви також подається в електронному вигляді мотиваційний лист. Прийом заяв та документів на заочну форму навчання розпочався 14 липня і закінчується о 18.00 годині 5 серпня на основі вступних випробувань і о 18.00 31 серпня для вступників, які подали сертифікати ЗНО –НМТ.

Випускники ОКР "Молодший спеціаліст" або на базі іншої здобутої освіти подають тільки мотиваційний лист.

Валентина ПЕРИТ, відповідальний

секретар приймальної комісії

: