Search

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ СТИПЕНДІАЛЬНОЇ КОМІСІЇ


Під головуванням директора Павлюка Б.С. у ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України відбулося засідання стипендіальної комісії, в якому взяли участь, серед яких: Сопилюк М.В. – заст.директора з навч.роботи; Стрільчук Л.В. – зав.економічним відділенням; Андрусик Р.В. – зав.технологічним відділенням; Книш І.І. – головний бухгалтер; Книш І.Я. – заст.директора з виховної роботи; Зубик І.М. – голова первинної профспілкової організації; Когут Х.В. – заступник голови первинної профспілкової організації студентів; Гутман В.Ю. – голова студентського парламенту; Андрусик Д.Р. – заступник голови студентського парламенту; Максимчук Н.І. – голова студентської ради гуртожитку; Угринюк М.І. – голова старостату; Паскевич В.В. – голова відділу спорту, науки і здоров'я студпарламенту; Андрусик І.Л. – завідувач канцелярії - технічний секретар стипендіальної комісії., Галайдіда О.В. – методист по роботі зі студентами денної форми навчання, а також старости і куратори академічних груп, Визнюк У.П. – бухгалтер.

Під час зібрання його учасники обговорили поточний стан стипендіального фонду у закладі освіти, йшлося про коригування реєстру для призначення академічних стипендій та призначення соціальних стипендій. Також під час заходу йшлося про призначення іменних стипендій за особливі успіхи у навчанні.

На початку заходу Сопилюк М.В. нагадав присутнім про перелік питань порядку денного та відзначив, що такі розширені засідання є дуже важливими для обговорення всіх поточних змін у питаннях стипендіального забезпечення. Він прозвітував про поточний стан стипендіального фонду й ліміти на 1 липня 2022 року.

Галайдіда О.В. ознайомила присутніх з рішенням педагогічної ради коледжу, щодо встановлення квоти стипендіатів в розмірі 45% з 1.09.2022 року та оголосила реєстр. Так, з 228 здобувачів освіти коледжу, котрі навчаються на денній формі навчання за державним замовленням та беруть участь у рейтингу, академічну стипендію призначено 137 особам, з яких 21 кращих за успішністю отримуватимуть підвищену стипендію.

Відповідно до «Положення про персональну стипендію імені професора Є. Храпливого студентам ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України» та наявного стипендіального фонду, з метою підвищення престижу відмінного навчання і активності в громадському житті, а також поглибленого вивчення і популяризації ідей вченого-економіста професора Є.Храпливого, за поданням кураторів на засіданні стипендіальної комісії розглянуто кандидатури з числа студентів-відмінників, для призначення іменних стипендій Є. Храпливого», які отримуватимуть у розмірі підвищеному на 25% за особливі успіхи у навчанні, науково-дослідницькій і громадській роботі на перший семестр 2022-2023 н.р. В результаті обговорення було затверджено 9 кандидатур: Бричка Богданна Богданівна - 35-Е група, Гутман Вікторія Юріївна – 32 група, Кастранець Мар'яна Андріївна – 25-Ф група, Колісник Ростислав Дмитрович – 42 група, Колодій Мар`яна Андріївна – 24 група, Мельничук Галина Сергіївна –35-Ф група, Петрас Анатолій Васильович – 21 група, Угринюк Марія Ігорівна – 31 група, Ференц Віра Петрівна – 35-П група.

Коледжем постійно ведеться робота щодо забезпечення прав здобувачів освіти, які потребують соціального захисту. Зокрема, здобувачі освіти пільгових категорій: діти-сироти та особи з їх числа, діти – внутрішньо-переміщені особи; особи з інвалідністю; діти із малозабезпечених сімей; діти учасників АТО; внутрішнього-переміщені особи, яким з урахуванням рейтингу не призначено академічну стипендію, отримують соціальну стипендію – 20 осіб.

Наприкінці заходу директор коледжу Павлюк Б.С. подякував всім учасникам засідання за плідну та оперативну роботу з вирішення низки важливих питань та зауважив, що питання виплати стипендій фінансово підкріплені та завжди знаходяться під особистим контролем керівництва навчального закладу.


 Галайдіда О.В., методист по роботі зі студентами денної форми навчання,
викладач інформаційних дисциплін

: