Search

Тиждень фінансово-облікових дисциплін завершено

Тиждень фінансово-облікових дисциплін завершено

Проведення Тижня фінансово-облікових дисциплін сприяє формуванню пізнавального інтересу студентів до вивчення спеціальних дисциплін, підвищенню мотивації до професійної діяльності.

В програмі Тижня для студентів коледжу було проведено виховну годину на тему: "Підвищення фінансової грамотності серед студентів заради стабільності в майбутньому". Її метою було: сформувати економічну і підприємницьку грамотність студентів, вміння раціонально сприймати інформацію пов'язану з фінансами, адекватно реагувати на можливу небезпеку, яка може виникнути у процесі прийняття навіть простих рішень: у випадку, коли ми купуємо товари, оформляємо кредити, власний бізнес.

Для учнів шкіл та студентів І-ІІ курсів проводиться онлайн-конкурс з основ фінансової грамотності, результати якого повідомимо згодом. Мета конкурсу - нагадати учасникам про важливість розуміння основних ринкових законів, сутності фінансів, раціонального управління власними доходами та витратами, необхідності створення заощаджень.

1 листопада, з метою актуалізації усіх набутих знань та вмінь із дисциплін фахової підготовки, було проведено олімпіаду з дисципліни «Фінансовий облік» за участю студентів 34, 35Е та 35 П груп. Переможцем став Коржевський Богдан (34), ІІ місце зайняла Ференц Віра (35П), ІІІ – Бричка Богданна (35 Е). Вітаємо переможців та учасників!!!

В рамках Тижня було проведено відкрите заняття з дисципліни «Податкова система» викладачем Ольгою Попіль. Із студентами розглянуто тему: «Спрощена система оподаткування».

Крім того, серед студентів економічного відділення було проведено гру-тест «Який ти майбутній фахівець?». Студенти продемонстрували достатній рівень знань та за результатами отримали сертифікати. Найкращих результатів досягли студенти: Юрійчук Василь, Коржевський Богдан, Тихолаз Олена, Мельничук Галина та Курчак Христина.

Викладачі фінансово-облікових дисциплін

: