Search

Відбулося засідання стипендіальної комісії

Відбулося засідання стипендіальної комісії

В очно-дистанційному режимі у ВСП Заліщицький ФК імені Є.Храпливого НУБіП України під головуванням директора Павлюка Б.С. відбулося засідання стипендіальної комісії, в якому взяли участь: Сопилюк М.В. – заст.директора з навч.роботи; Стрільчук Л.В. – зав.економічним відділенням; Андрусик Р.В. – зав.технологічним відділенням; Книш І.І. – головний бухгалтер; Книш І.Я. – заст.директора з виховної роботи; Зубик І.М. – голова первинної профспілкової організації; Когут Х.В. – заступник голови первинної профспілкової організації студентів; Гутман В.Ю. – голова студентського парламенту; Андрусик Д.Р. – заступник голови студентського парламенту; Максимчук Н. – голова студентської ради гуртожитку; Угринюк М.І. – голова старостату; Паскевич В.В. – голова відділу спорту, науки і здоров'я студпарламенту; Андрусик І.Л. – завідувач канцелярії - технічний секретар стипендіальної комісії., Галайдіда О.В. – методист по роботі зі студентами денної форми навчання, а також старости і куратори академічних груп, Визнюк У.П. – бухгалтер.

Під час зібрання його учасники обговорили поточний стан стипендіального фонду у закладі освіти, йшлося про визначення реєстру для призначення академічних стипендій.

На початку заходу Сопилюк М.В. нагадав присутнім про перелік питань порядку денного та відзначив, що такі розширені засідання є дуже важливими для обговорення питань стипендіального забезпечення. Він прозвітував про поточний стан стипендіального фонду й ліміти на 1 січня 2023 року.

Галайдіда О.В. ознайомила присутніх з рішенням педагогічної ради коледжу, щодо встановлення квоти стипендіатів в розмірі 43% з 1.01.2023 року та оголосила реєстр. Так, з 337 здобувачів освіти коледжу, котрі навчаються на денній формі навчання за державним замовленням та беруть участь у рейтингу, академічну стипендію призначено 137 особам, з яких 35 кращих за успішністю отримуватимуть підвищену стипендію.

Наприкінці заходу директор коледжу Павлюк Б.С. подякував усім учасникам засідання за плідну та оперативну роботу з вирішення низки важливих питань та зауважив, що питання виплати стипендій фінансово підкріплені та завжди знаходяться під особистим контролем керівництва навчального закладу.

 Галайдіда О.В., методист по роботі зі студентами денної форми навчання,

викладач інформаційних дисциплін

: