Search

Професійне самовдосконалення викладачів

Професійне самовдосконалення викладачів

Професія педагога вимагає постійного професійного самовдосконалення, підвищення свого кваліфікаційного рівня, зростання рівня педагогічної майстерності.

У період з 23 по 28 січня 2023 року викладачі коледжу: Ольга ПОПІЛЬ, Олександра ЯРЕМЧУК, Ольга КИВЕРИГА, Галина СИТНИК, Руслана ЖЛУХОВСЬКАпройшли курси підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП, педагогічних працівників та здобувачів освіти, у дистанційній формі на платформі Zoom, Даний захід був організований кафедрою організації підприємництва та біржової діяльності, економічного факультету НУБіП України, за участю Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, Міністерства аграрної політики та продовольства України, провідних вчених та фахівців біржового ринку.

Програмою курсів було передбачено детальний розгляд питання напрямків розвитку ринку капіталу та організованих товарних ринків.

Основна увага була акцентована на практичному освоєнні сучасних технологій біржової торгівлі, інтернет-трейдингу, управлінні ціновими ризиками при виробництві, зберіганні та торгівлі сільськогосподарською продукцією, вивченні методів управління інвестиційним капіталом, хеджових і спекулятивних операцій.

Партнери курсів Арсен Ільін – член Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку та  Віталій Мілентьєв – голова Наглядової ради ПАТ «Національний депозитарій України» виступили з доповіддю, яка була присвячена сучасному стану та напрямам розвитку вітчизняного та світового ринків капіталу.

Олег Нів'євський – віце-президент з економічної освіти Київської школи економіки ознайомив слухачів курсів із результатами дослідження наслідків російської війни для АПК України та для глобальної продовольчої безпеки.

Упродовж тижня слухачі курсів мали змогу отримати теоретичні поради та приклади практичного досвіду фахівців вітчизняного та міжнародного рівня.

За підсумками курсу учасники отримають сертифікати про підвищення кваліфікації фахівців з біржової справи для НПП, педагогічних працівників та здобувачів закладів вищої освіти аграрного профілю, в кількості 45 годин (1,5 кредити ECTS).

Лекторам і організаторам велика подяка за успішне проведення даного заходу!

Ольга ПОПІЛЬ, викладач коледжу

: