Search

Перманентне навчання – вимога часу

Перманентне навчання – вимога часу

В січні 2023 року відбувся курс-інтенсив «TEACHERS' SMART UP: WINTER PRODUCTIVITY» для викладачів технічних спеціальностей коледжів та університетів.

Курс був корисний для викладачів, які хочуть орієнтуватися у сучасних особливостях світу інформаційних технологій та прагнуть застосовувати нові підходи у формуванні освітніх програм. А також хочуть зазирнути у внутрішні процеси організації навчання в ІТ компаніях

Протягом тижня була можливість зустрітися з експертами компанії Sigma Software, які поділилися останніми напрацюваннями ІТ-індустрії. Цього разу мова йшла про особливості організації навчального процесу в IT-компанії. Компанія поділилася як своїми успіхами, так і проблемами.

Під час курсу було поєднане онлайн навчання та практична самостійна робота. А також після закінчення курсу-інтенсиву всі учасники отримали сертифікат.

Завдяки компанії Sigma Software всі учасники отримали нову актуальну інформацію, поштовх до дій, нові ідеї та методи навчання в складних умовах сьогодення! Це було дуже позитивно, емоційно та насичено.

Тетяна МІЩУК, викладач технічних дисциплін

 

: