Search

Розпочалась навчальна комп`ютерна практика

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Розпочалась навчальна комп`ютерна практика


Студентська практика є невід'ємною частиною освітньо-професійної підготовки студентів закладів фахової передвищої освіти. Це важлива обов'язкова ланка підготовки висококваліфікованих спеціалістів для майбутньої професійної діяльності.

Проходження навчальної комп'ютерної практики дає можливість майбутнім фахівцям отримати необхідні базові знання фундаментальних наук, принципи проектування і конструювання комп'ютерних систем і мереж, сформувати та розвинути навички роботи з сучасними інформаційними системами та технологіями.

Цього тижня свої набуті знання та вміння застосували на практиці студенти 31-К групи. У процесі обслуговування і модернізації комп`ютерної мережі коледжу ми обладнали комутаційний вузол – «КВ-6», куди було встановлено комутатор на 24 мережевих порти, підключили та налаштували Wi-Fi маршрутизатор, приєднали до мережі та налаштували нещодавно придбаний даля покращення навчального процесу телевізор. Студенти проходили практику з великим ентузіазмом, і вкотре зрозуміли, що спеціальність Комп'ютерна інженерія – це правильний вибір.


 Артур ЧЕРВОНЯК, викладач комп`ютерних дисциплін

 Марія УГРИНЮК, староста 31-К групи

: