Search

14 група: адаптація успішна!

14 група: адаптація успішна!

Навчання – це дуже цікавий процес, який забирає велику частину часу та уваги, формує подальший життєвий шлях, професійну діяльність та впливає на якість самого життя в перспективі. Тому дуже важливо вчитися саме там, де комфортно, де подобається і можна здобути потрібну професійну підготовку.

Сьогодні 14 група - щасливі студенти ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України! Студентські роки – один із найпрекрасніших періодів у житті людини. Однак адаптуватися до нових умов надзвичайно важко, але посильно для всіх молодих людей. Початок навчального року завжди вражає першокурсників своєрідною атмосферою, дає можливість відчути самостійність.

Як проходить звикання до студентського життя у студентів-першокурсників? Як їм дається навчання, що найбільше подобається в нашому коледжі? Я вирішила поцікавитися у першокурсників 14-ОЕ групи, спеціальностей: 071 «Облік та оподаткування», 051 «Економіка.

Перші місяці і подальше навчання у коледжі дуже цікаві та насичені на різноманітні події: День Знань, Свято квітів, предметні тижні, спартакіади, конкурси, олімпіади в яких брали активну участь наші студенти. Вчорашні школярі, а нині студенти, познайомилися зі своїми одногрупниками, знайшли друзів. Дуже гарне враження справили всі викладачі, які зрозуміло і доступно подають матеріал з нових предметів з використанням інструментів Coogle space for education.

За І місце у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», наполегливість, високий рівень теоретичних знань і практичних навичок, рішучість, наполегливість у досягненні поставлених цілей, ентузіазм, вміння нестандартно і самостійно вирішувати завдання з підвищеним рівнем складності, були нагороджені:

1. Безгура Юлія – студентка 14 групи

2. Кіт Христина – студентка 14 групи

За ІІ місце у Всеукраїнській олімпіаді «Всеосвіта Осінь - 2022», креативне та критичне мислення, дисциплінованість, вмотивованість до навчання, відповідальність, знання предмета,креативний підхід у навчанні, кмітливість, розуміння важливості безперервного особистого розвитку, нагороджені:

1.Дерень Владислав – студент 14 групи

2. Костиник Віталій – студент 14 групи

3. Дерень Вадим – студент 14 групи

4. Кривко Марта – студентка 14 групи

5. Сасовець Мар'яна – студентка 14 групи

Анастасія Михалюк: «За період навчання я потоваришувала з чудовими людьми - своїми одногрупниками. Виконую обов'язки старости групи. Побувала на зустрічі з працівниками центру правової допомоги, що є необхідним, враховуючи сьогоднішню ситуацію в країні, відвідую гуртки художньої самодіяльності.»

Аліна Радик: «Перші місяці навчання пройшли чудово, нові знайомства з однолітками та старшокурсниками, привітні викладачі, чуйний куратор. Дуже сподобалась велика та доглянута територія коледжу, яка є дендропарком місцевого значення.»

Мар'яна Сасовець, Петро Римарчук, Марта Кривко: «Ми щасливі, що маємо можливість навчатись в такому прекрасному навчальному закладі, де є всі можливості отримати знання з обраної нами спеціальності. Ми були учасниками Свята квітів та благодійної ярмарки. Виручені кошти передали на потреби ЗСУ.»

З перших днів навчання студенти групи поринули у навчальний процес. Старалися проявляти активність в громадському житті коледжу. Подобається гуртожиток з облаштованими і затишними кімнатами. Тут є можливість проживати, готуватись до занять, відпочивати, покращувати свою фізичну форму, займаючись спортом. Студенти групи були учасниками спартакіади з легкої атлетики, приймали участь в інших спортивних змаганнях і були відзначені нагородами.

Приємно, що першокурсникам подобається навчання і насичене різноманітними заходами життя коледжу. Студенти вважають, що зробили правильний вибір, адже наш коледж - це престижний навчальний заклад, де вони зможуть здобути омріяну професію.

Студентські роки – це унікальна можливість, крім навчання, відвідати театри, музеї, виставки, подорожувати, відкривати для себе нові місця. Не гаяти дорогоцінний час, розширювати свій кругозір, піклуватися про власний духовний і культурний розвиток. Ці плани можуть бути реалізовані тільки після такої омріяної Перемоги над російським агресором.

Всім нам здоров'я, миру, удачі!

Ольга КИВЕРИГА, викладач економічних дисциплін,

куратор 14ОЕ групи

 

 

: