Search

Вітаємо переможців конкурсу!

Наші вітання!

Вітаємо переможців конкурсу!

Відбувся конкурс-фестиваль «Змагаймось за нове життя»,який був присвячений 150 - річчю з дня народження Лесі Українки (Лариси Петрівни Косач-Квітки) – видатної української письменниці та громадського діяча, однієї з найяскравіших зірок національної та світової культури. Цього року конкурс набрав неабияких масштабів!

Навколо постаті геніальної поетеси об'єдналися тисячі дітей та студентів з усієї України (учасниками є представники всіх областей України та Криму), а також представники Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, Об'єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Молдови, Польщі, Росії, Казахстану, Канади, Туреччини. У семи номінаціях конкурсу змагалися більше сімнадцяти тисяч учасників, а загальна кількість причетних до цієї події складає (за нашими приблизними підрахунками) більше ніж п'ятдесят тисяч поціновувачів генію Лесі Українки та дитячої творчості.

Вокальний квартет «Віночок», як один із провідних колективів ВСП «Заліщицького фахового коледжу ім.Є.Храпливого, також взяв участь у цьому конкурсі, де прозвучала пісня Світлани Тарасевич на вірші Лесі Українки «Безсонні ночі».

За підсумками І Міжнародного (VII Всеукраїнського, XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості журі оцінило наш колектив, і було присвоєно перше місце у номінації

Щиро дякуємо дирекції коледжу і колективу викладачів та студентів за моральну підтримку та сприяння у розвитку художньої творчості.

СвітланаТарасевич, художній керівник,

Олег Мартинчук, культорганізатор

: