Search

День знань у коледжі

День знань у коледжі

Знову вересень ступив на наш поріг,

Святкує свято вся наша країна,

Своє майбутнє, зміну молоду

Благословляє нині Україна!

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія. Але для студентів-першокурсників цей день постає в пам'яті відлунням першого дзвоника і початком сходження до вершин Країни Знань.

В урочистій атмосфері відбулося святкування Дня знань у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБІП України», який гостинно відчинив двері храму науки.

Прозвучав Гімн України. Студенти гордо пронесли Державний Прапор та хоругву навчального закладу.

Всечесні отці – о.Роман – настоятель церкви Пресвятого Серця Христового та о.Іван – настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики, поблагословили присутніх а також окропили усіх свяченою водою.

За традицією студенти поклали квіти до меморіалу «Борцям за волю України» та пам'ятного знака «Героям Небесної Сотн»і. Хвилиною мовчання вшанували загиблих героїв.

З вітальним словом та побажанням натхнення у досягненні нових висот виступив виконувач обов'язків директора коледжу Павлюк Б.С.., який підкреслив, що здібності, наполегливість студентів стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Найщиріші слова подяки — викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.    

Гості свята Андрусик Ю.Ю., кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри садівництва імені професора В.Л.Симиренка - представник Національного університету біоресурсів і природокористування України,

Підгребя Н. М. – начальник відділу освіти Заліщицької міської ради,

Буринюк П.П. – депутат обласної ради ,генеральний директор комунального некомерційного підприємства « Заліщицький дитячий центр медичної реалібітації» Тернопільської обласної ради, Джумага Т.І.- начальник Заліщицького відділення АТ « Райффайзен банк Аваль», член наглядової ради коледжу у своїх виступах побажали студентам успіхів у навчанні та підкоренні вершин у науці, культурі, спорті.

Учасників свята тепло щирими побажаннями та задушевною українською піснею привітала уродженка м.Заліщики Тетяна Навольська, яка нині проживає в м.Монреаль (Канада).

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. оголосив наказ про зарахування студентами ВСП «Заліщицького фахового коледжу ім.Є.Храпливого НУБІП України».

Завідувачі економічним та технологічним відділеннями Андрусик Р.В. і Стрільчук Л.В. вручили залікові книжки кураторам новонабраних груп.

Хвилюючим моментом була «Посвята першокурсників у студенти», вручення символічного студентського квитка, Книги знань та ключа до її осягнення, виголошення «Присяги першокурсника», традиційно прозвучав Гімн коледжу.

 

Зі щирими словами та усією теплотою серця цього дня звернулися до студентів-першокурсників куратор Атаманчук Л.А. та батьки Дуда С.І. і Бачук О.Р..: «Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу,викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.»

Святкування супроводжувалося неперевершеним виконанням пісенних творів студентами коледжу , гурту «Струмочок», сімейним дуетом Мандзюків – Івана та Аліни.

Про початок нового навчального року сповістив перший дзвінок, який був наданий студентам 41 групи – Ясінському Андрію та студентці першого курсу – Книш Андріані.

Ведучі Руслана Фурман та  Арсен Остяк  побажали всім – викладачам, студентам – творчої наснаги, наполегливості, самовдосконалення, великого терпіння та успіхів у навчанні.

В цей день ми бачили щасливі обличчя юнаків та дівчат, мрії яких стали здійснилися: вони стали студентами коледжу. А саме :

студенти 11 групи, спеціальності « Компʹютерна інженерія» та « Екологія»,

студенти 12 групи, спеціальності «Агрономія»,

студенти 14 групи, спеціальності « Облік і оподаткування»,

студенти 15 групи, спеціальності « Фінанси,банківська справа та страхування», « Економіка», « Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Достигла осінь на медах,

Прозорі павутинки літа.

Іде по сонячних світах

Через країну знань учитель.

З початком нового навчального року!

І.Я.Книш , заступник директора з виховної роботи

 

: