Search

Відбулися батьківські збори для студентів 1-го курсу

Відбулися батьківські збори для студентів 1-го курсу

Відомо, що добрі успіхи в навчанні та виховання успішної особистості забезпечуються  лише  у спільній взаємодії   педагогів, вихователів, батьків та студентів. З цією метою у коледжі було проведено батьківські збори. Незважаючи на продовження очно - дистанційної форми навчання в першому семестрі, колектив навчального закладу зумів досягнути конкретних результатів в організації освітнього процесу. Зокрема, відкриваючи збори, заступник директора з виховної роботи Ігор Книш наголосив, що важливим аспектом реалізації мети і завдань освітньо-виховної роботи у коледжі є процес та результат адаптації студентів новонабраних груп. Одним із елементів успішного проходження процесу адаптації є розвиток здібностей, створення умов для духовного та гармонійного розвитку .

Вітаючи батьків, які прибули у коледж, в.о. директора Борис Павлюк розповів про сьогодення навчального закладу, розвиток матеріально – технічної бази, оновлення навчально – методичного забезпечення, закликав батьків підтримувати своїх дітей, взаємодіяти з педагогічним колективом у розвитку умінь , навичок, формування високих професійних якостей.

Про основні завдання в організації навчальної роботи студентів проінформував заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк. Було акцентовано увагу присутніх на перехід коледжу в статус закладу фахової передвищої освіти, про зміни в організації освітнього процесу, роботі гуртків з поглибленого вивчення іноземної мови, окремих дисциплін та підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання .

Михайло Васильович відзначив, що у коледжі створено освітній портал з використанням безкоштовного веб-сервісу GoogleClassroom на основі освітньої платформи G Suite for education. Тут розміщено і функціонує близько 350 навчальних курсів з різних дисциплін для студентів 7 спеціальностей, з яких ведеться підготовка фахівців у коледжі. Викладачі також використовують електронну бібліотеку коледжу, яка налічує більше 4,5 тисячі одиниць навчальної та методичної літератури, а також авторські сайти та блоги.

Стан успішної адаптації студентів підтвердила змістовна концертна програма, яку підготували для своїх батьків учасники творчого конкурсу «Таланти твої, першокурснику». До уваги глядачів були представлені кращі музичні твори, українські та сучасні танцювальні номери, поезія, гра на музичних інструментах у виконанні студентів економічного та технологічного відділень, а саме : Романа Бачука - 11 група, Аліни Мандзюк - 11 група, Мар'яни Колодій - 14 група, Мар'яни Кастранець – 15 група, Іванни Кошеланик – 15 група, Дениса Андрусика – 12 група, Ірини Панасюк – 14 група, Миколи Поховича – 15 група, Діани Стоницької – 15 група,Андріани Горбач , Вікторії Яцечко – 14 група, Андрія Шимківа – 12 група.

А далі конкретна розмова була перенесена в аудиторії, що дало можливість кураторам груп більш предметно поінформувати про навчання та поведінку своїх вихованців. На батьківських зборах груп побували та виступили на них представники дирекції, завідувачі відділень, вихователі гуртожитку та викладачі. Маємо надію? що до нас прийшли студенти активні, амбіційні, зі своїми ідеями та переконаннями. Які будуть мати можливість пробувати, планувати, помилятися, виправлятися, реалізовуватися та самостверджуватися . За те, що хтось помилиться ніхто нікого не покарає. Ціна помилки – досвід.

Ігор КНИШ , заступник директора з виховної роботи

 

 

 

 

 

 

: