Search

Конкурс колядок

Увага, конкурс!

Українські колядки – це унікальні глибокі мистецькі твори. В них – вікова мудрість народу, традиції та звичаї, історія та легенди. Вони навчають істинної любові до рідної землі – до України, надихають на боротьбу за нашу віру, правду та державу, і наша мета – зберігати та примножувати ці традиції.


 


 З метою збереження та розвитку різдвяних традицій нашого краю і всієї України, підвищення духовно-культурного рівня населення та залучення молодого покоління до збереження народних традицій та обрядів,

ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» оголошує

онлайн - конкурс на краще виконання колядок та віншувань


До участі в ньому запрошуються студенти коледжу та учні шкіл.

Відеоматеріали можуть бути у довільній формі (індивідуальні, колективні). Просимо їх надсилати на електронну адресу коледжу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  до 31.01.2022 року.

Автори кращих та найоригінальніших колядок будуть відзначені грамотами навчального закладу, грошовими преміями студентської профспілкової організації та цінними подарунками. Одночасно просимо долучитися до конкурсу і вчителів освітніх закладів. Ваша участь буде відзначена сертифікатами, подяками дирекції коледжу і подарунками.


Організаційний комітет

: