Search

Що ж, відлітайте ключем журавлиним

Що ж, відлітайте ключем журавлиним

Нашим випускникам:

Нехай Вам небо безхмарно сміється,

Нехай Вам все в житті вдається.

Бажаємо щастя на кожній стежині,

Вірних друзів завжди на путі.

І хай усе, що потрібно людині

Супутником буде у вашім житті!

Завершено черговий навчальний рік у ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України. Цьогорічний випуск дипломованих спеціалістів особливий, адже відбувається в умовах пандемії короновірусу та стану війни. Та це не применшує значення особливої події у житті наших випускників – завершення навчання та отримання дипломів .

Цьогоріч слова подяки линули для студентів економічного відділення ( 34,35ФПЕ групи), технологічного відділення ( 41АК та 42 групи) ,заочної форми навчання( 214-Б , 311-А групи) та студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України ( міжкафедральної навчальної лабораторії). Сьогодні, вперше в історії коледжу, міжкафедральна навчальна лабораторія НУБІП України випускає на шлях професійного становлення та кар'єрного зростання дипломованих бакалаврів за спеціальностями 071 « Облік і оподаткування» та 201 « Агрономія».

Щирі слова-вітання лунали від директора ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України Бориса Павлюка , який зазначив, що для студентів-випускників – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. Протягом всього періоду здобуття фаху було багато різного, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників. Кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову країни.

Хвилиною мовчання було вшановано українських воїнів,і всіх тих, хто поліг за гідність,свободу та права людини.

У ході свята із словами благословення до випускників, батьків, гостей звернувся духовний наставник студентства о.Іван, настоятель Церкви Покрови Пресвятої Богородиці м.Заліщики.

На свято завітала гостя із міста Харкова, випускниця бакалаврату Харківської державної академії культури Діана Шафоростова . Ця дівчина разом із родиною тимчасово проживає в гуртожитку навчального закладу. Вона подарувала учасникам свята свою авторську пісню «Ми на одній Землі».

Слова вдячності цьогорічним випускникам були адресовані у виступі в.о.директора Національного природного парку «Дністровський каньйон», члена наглядової ради коледжу Степана Миронюка. Степан Богданович відзначив ,що в даній установі створено сприятливі умови для проведення ознайомчих екскурсій, проходження практик та проведення еколого-освітньої роботи.

Слова ніжності, доброти, материнської любові лунали з уст матері студента 35 – П групи Ольги Юрійчук. Вона побажала , щоб кожен сьогоднішній випускник завжди пам'ятав про Бога,Україну, батьків та рідний навчальний заклад, який дав дорогу у життя.

З напутнім словом до випускників від імені тих, хто вболівав за них не менше, аніж батьки, хто радів їхнім успіхам і засмучувався через невдачі – кураторів випускних груп звернулась куратор 35 групи Ольга Киверига.

Заступник директора з навчальної роботи Михайло Сопилюк, привітавши випускників, зачитав відповідний наказ «Про завершення навчання». Цьогоріч більше 100 хлопців та дівчат денної форми навчання отримали дипломи за спеціальностями  «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа і страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Економіка», «Обслуговування комп'ютерних систем і мереж», «Агрономія». Також дипломи отримали й випускники заочної форми навчання, спеціальності «Агрономія» та «Облік і оподаткування».

Заступник директора з виховної роботи Ігор Книш озвучив наказ про нагородження грамотами тих студентів, які за роки навчання були обличчям коледжу в громадському житті, студентському самоврядуванні, мали спортивні досягнення та представляли навчальний заклад у культурно – масових заходах.

У 2019 році за наказом ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Миколайовича Ніколаєнка розпочала роботу Міжкафедральна навчальна лабораторія НУБІП України на базі Заліщицького коледжу. Це дало можливість випускникам коледжу за скороченим терміном продовжити навчання за ступенем вищої освіти – на бакалавраті.

З цієї нагоди до випускників по відеозв'язку звернулися декан агробіологічного факультету НУБІП України, доктор сільськогосподарських наук,професор, голова наглядової ради коледжу – Оксана Тонха та декан економічного факультету НУБІП України, доктор економічних наук,професор Анатолій Діброва.

 Свято закінчилося. Попереду незвідані життєві дороги. Проте святкові, піднесені емоції, приємні спогади про навчання залишаться у випускників на все подальше життя.

     Вітаємо вас, дорогі випускники! Бажаємо упевненості в собі, непохитно вірити у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю. А нашій державі - Перемоги та миру!

Ігор КНИШ, заступник директора коледжу з виховної роботи

 

 

: