Search

Зустріч через 50 років

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Зустріч через 50 років

До ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України -рідної альма-матері, зібралися ті, хто почув останній дзвоник в стінах тодішнього сільськогосподарського технікуму 50 років назад – у 1972 році. Зустрічі випускників цієї групи відбуваються традиційно кожних 5 років. Ось і цьогоріч вони прибули на зустріч зі своєю молодістю з особливими почуттями, адже минуло не мало – цілих півстоліття.



Впізнавали одне одного,згадували дотепні випадки з років навчання, звучали напівжартівливі освідчення у взаємних симпатіях. Офіційна програма розпочалась з урочистої події. Щоразу випускники цієї групи прибувають до навчального закладу не з пустими руками, даруючи корисні речі для організації діяльності коледжу – цифрове табло, великий термометр для фіксації температурних показників та ін.

Цьогоріч, у присутності прибулих на зустріч, директором коледжу Борисом Павлюком та організатором зустрічі Петром Рацином урочисто було відкрито фотогалерею керівників навчального закладу починаючи з 1898 року. Це стало можливим завдяки копітким зусиллям дослідника історії садівничої школи, технікуму, радгоспу-технікуму, коледжу Михайла Сопилюка, заступника директора з навчальної роботи. Випускники 1972 року профінансували виготовлення фотопортретів тих, хто очолював навчальний заклад на протязі 124 років його існування. Присутніх щиро привітав нинішній директор коледжу Борис Павлюк.

Розмова випускників продовжилась в одній з аудиторій. Директор коледжу розповів про сучасний розвиток навчального закладу.

Сторінки історії перегорнув Михайло Сопилюк. Присутні мали можливість переглянути відеоролики про минуле та сучасне ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБіП України. Випускники 1972 року згадували роки навчання, розповідали про свій життєвий та професійний шлях. Згадували і своїх однокурсників, яким не судилося зустрітися на 50-річному ювілеї. З болем присутні говорили про події героїчного опору України російській агресії, висловлюючи тверду впевненість у перемозі героїчного українського народу.

На завершення домовились зустрітись через 5 років.

Юрій ВІЙТИК

: