Search

З фронту – до рідної альма-матері

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

З фронту – до рідної альма-матері

Нещодавно у відокремлений структурний підрозділ «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» завітав випускник Руслан Слівінський.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, він як патріот своєї Батьківщини, добровольцем пішов на фронт захищати кордони нашої держави. З його розповіді ми вкотре переконалися, що український народ, зокрема його захисники, є справжніми Героями. Любов до рідної землі передається українцям з покоління в покоління. Сьогодні ми як ніколи об'єдналися, для того, щоб дати гідну відсіч ворогу який вдерся на нашу землю. Нелегко з ним боротися, але ми мотивовані тим, що за нами Україна. Кожен громадянин для перемоги робить все можливе, наголосив Руслан.

При зустрічі з дирекцією коледжу, він передав Державний прапор України із передової (Слов'янськ). Дана реліквія буде зберігатися в музеї коледжу. Директор коледжу Борис Павлюк, вручив йому диплом та інші документи, привітав із закінченням навчання та здобуттям спеціальності «Економіка». Побажав здоров'я, удачі, миру, швидкої перемоги.

Наш навчальний заклад постійно займається волонтерською діяльністю, допомагаючи Збройним Силам України як грошово, так і матеріально. Зокрема, захисникам з числа наших працівників та колишніх студентів. Не була винятком і така допомога Руслану на його лікування. Від початку війни він знаходився в епіцентрі боїв: Донецьк, Сєвєродонецьк, Слов'янськ. У досить короткий термін часу (за добу), було знайдено і передано йому такі вкрай потрібні ліки для відновлення його здоров'я і подальшого лікування.

Наступні зустрічі з нашими випускниками будуть в Україні під мирним небом. Перемога буде за нами!

Ольга КИВЕРИГА викладач

 

 

: