Search

Свято Знань в коледжі

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Свято Знань в коледжі

Знову вересень кличе у коледж

До незвіданих знань і доріг.

Поспішаю із ранішнім сонцем,

Щоб ступить на знайомий поріг.

Ось і промайнуло літо! І знову двері нашого коледжу радісно відкрились для студентів. Свято Першого дзвоника - це завжди хвилююча подія, особливо для студентів першого курсу. Цього року для студентів, які переступили поріг Заліщицького фахового коледжу імені Є.Храпливого, розпочнеться цікаве життя: перший навчальний рік, перший дзвоник, перші пари, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

У черговий раз навчальний заклад гостинно відчинив для студентів свої двері і запросив у просторі і затишні аудиторії, щоб набиралися мудрості і знань, щоб наповнювали своє серце любов'ю і добротою, щоб вчилися долати труднощі і впевнено крокувати до своєї мети.

В урочистій атмосфері відбулося святкування Дня знань у ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБІП України», який гостинно відчинив двері храму науки.

В залі міського палацу культури зібрались першокурсники, їх батьки, запрошені гості.

З вітальним словом та побажанням натхнення у досягненні нових висот виступив директор коледжу Борис Павлюк, який підкреслив, що здібності, наполегливість студентів стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті. Найщиріші слова подяки — викладачам, які щедро діляться своїми знаннями, плекають справжніх патріотів нашої держави.

Отець Іван, парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці м. Заліщики, поблагословили присутніх, а також окропив усіх свяченою водою.

Вітав колектив коледжу і заступник міського голови Олег Стрільчук.

Зі щирими словами та усією теплотою серця цього дня звернулися до студентів-першокурсників куратор Тетяна Міщук та батьки першокурсників Надія Савчук та Ігор Дудяк..: «Ми глибоко віримо, що ви підете обраним шляхом твердо і впевнено, здобудете багато славних перемог, досягнете вершин професійного успіху. Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, викладачів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.» Вони вручили дирекції коледжу запашний коровай.

Лунали і пісенні вітання.

За традицією студенти поклали квіти до меморіалу «Борцям за волю України» та пам'ятного знака «Героям Небесної Сотні». Хвилиною мовчання вшанували загиблих Героїв.

                                                                                                              Прийдуть часи, настане та хвилина,

                                                                                                              Ще будемо пишатися як слід.

                                                                                                              Що є така держава – УКРАЇНА,

                                                                                                               І що відома всім на цілий світ!

Саме їм, майбутнім фахівцям, відбудовувати зруйновану війною Україну, будувати і примножувати її славу, досягнення. А нині перед новоприйнятими студентами коледжу стоїть завдання успішного опанування обраних спеціальностей та становлення справжніх громадян України, фахівців та патріотів.

Ольга ЮРІЙЧУК, викладачка коледжу

: