Search

У гуртожитку – «мала спартакіада»

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Вісті з гуртожитку

У гуртожитку – «мала спартакіада»

З початком освітнього процесу в новому навчальному році розпочинаються спортивні змагання по програмі спартакіади коледжу, відкриття якої відбудеться незабаром. Та прелюдією до основних спортивних баталій стала своєрідна «мала спартакіада», організована та проведена вихователями та студ.радою погожим осіннім днем у гуртожитку №1. Студенти, які проживають в ньому, змагались у різних видах дисциплін. Це був жим штанги в лежачому положенні, штовхання гир, присідання з навантаженням, стрибки зі скакалкою, армреслінг, стійка в планці на кращий час.

Старшокурсники активно прийняли участь у змаганнях, задавши їх тон. Найактивнішими з хорошими результатами були : Михайло Доскоч; Володимир Паскевич; Дмитро Мацик.

І на заздрість усім студентам голова студ.ради Надія Максимчук не відстававала від юнаків. Приємною несподіванкою були хороші результати у першокурсників, яким всі аплодували і підбадьорювали оплесками. Можливо, це сприяло таким хорошим результатам.

З найкращими результатами серед першокурсників відзначився Ярослав Педько, а серед другокурсників- Василь Данилицький.

Не витримала спокуси спробувати гирю Галина Петрівна

І, можливо, важливими стали не досягнуті результати проведених змагань в гуртожитку, а хороший настрій, пропаганда здорового способу життя та активна участь проживаючих тут студентів.

Мар'яна КАСТРАНЕЦЬ,заступник голови студ.ради гуртожитку

: