Search

Фотоконкурс

До уваги студентів коледжу, ПТУ та учнів загальноосвітніх навчальних закладів регіону!

З метою  формування ціннісних орієнтирів і громадянської свідомості молоді, виявлення, підтримки творчих здібностей та ініціатив студентської та учнівської молоді, сприяння розвитку фотомистецтва та поширення його сучасних світових тенденцій дирекція ВСП « Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого НУБІП України», студентське самоврядування та первинна профспілкова студентська організація коледжу проводить фотоконкурс «Моя нескорена Україна», приурочений 125 –й річниці навчального закладу.

Просимо до 8 квітня 2023р.надіслати на електронну адресу коледжу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  роботи в електронному вигляді у форматі jpeg, зазначивши ПІБ автора,назва роботи, заклад освіти.

Оргкомітет

Методичні рекомендації щодо організації та проведення фотоконкурсу авторських фотографій

Загальні положення

Фотоконкурс авторських фотографій спрямований на підтримку та розвиток обдарувань у сфері фотомистецтва. Поточну координацію проведення Конкурсу здійснює студентське самоврядування коледжу. Організація та керівництво проведення Конкурсу покладається на Організаційний комітет .

У Конкурсі можуть брати участь студенти коледжу, ПТУ та учні загальноосвітніх навчальних закладів. Конкурс проводиться в у закладі освіти (лютий-квітень);

За згодою учасників Оргкомітет лишає за собою право використання конкурсних робіт для організації виставок та в інших заходах, що не носять

комерційного характеру, зі збереженням авторства учасників.

Вимоги до авторських фотографій та їх оцінювання

До участі допускаються роботи, які відповідають тематиці Конкурсу. Приймається одна робота у електронному варіанті у форматі jreg. Роботи мають бути власною розробкою учасника .

Роботи оцінюються за такими критеріями:

- відповідність тематиці Конкурсу та її назві;

- концептуальність (змістовне наповнення та ідейна виразність);

- художня майстерність;

- оригінальність авторської думки;

- новаторство;

- технічна та композиційна досконалість;

- якість та естетичність;

- технологічна майстерність і акуратність виконання.

Фотографії, що не відповідають вимогам, для участі у Конкурсі не приймаються. Фотографії можуть бути як кольорові, так і чорно-білі.

Визначення та нагородження переможців Конкурсу

Переможців Конкурсу визначає журі, сформоване в закладі

освіти. За результатами проведення Конкурсу Оргкомітет визначає І, ІІ, ІІІ місця. Переможці Конкурсу отримують дипломи та цінні подарунки.

Кращі роботи буде висвітлено на офіційному сайті коледжу та розміщено у вестибулі закладу з нагоди 125-ї річниці закладу.

: