Search

ЦК гуманітарних та соціально-економічних дисциплін

СНПЧ А7 Курск, обзоры принтеров и МФУ

Циклова комісія гуманітарних

та соціально-економічних дисциплін


Навчаємо та виховуємо!

Ключ до перетворення України знаходиться в ній самій.
Нам важко змінити зовнішні обставини,
проте в нашій волі змінити себе.

(Митр. Андрей Шептицький)


На сучасному етапі розвитку суспільства, що характеризується змінами в усіх його сферах, особливо гострими постають питання якісного навчання та виховання підростаючого покоління.

Ефективність навчального процесу багато в чому залежить від уміння викладача правильно організувати заняття і вибрати ту чи іншу форму його проведення. Запорукою хорошої успішності є вміння організувати заняття і вибрати ту чи іншу форму його проведення, а також навики використання інноваційних технологій, нетрадиційних форм і методів занять, оскільки вони роблять навчальний процес привабливим для студентів, підвищують їх мотивацію.

Наші студенти є активними учасниками, як внутріколеджівських олімпіад, конкурсів з дисциплін гуманітарного та соціально-економічного циклу, так і інтернет-олімпіад із «Всеосвіти», «На урок».

Важливою ланкою навчання є підготовка до ЗНО. Викладачі нашої циклової комісії проводять заняття онлайн, використовуючи різноманітні освітні платформи. Вони разом зі студентами займаються науково пошуковою роботою і є учасниками науково-практичних конференцій у коледжі, регіоні, виступають на всеукраїнському рівні.

Педагоги циклової комісії плідно працюють над різнобічним розвитком конкурентоспроможного фахівця з високою культурою, якостями громадянина-патріота, соціально активної особистості. Вони вчать своїх вихованців творчо мислити, широко практикують проведення літературно-мистецьких свят, історичних годин, тематичних вечорів, зустрічей з визначними особистостями нашого краю, проведення Шевченківських днів, екскурсій, вікторин, виставок.

Сьогодні важливо відтворити в українському суспільстві почуття істинного патріотизму, як духовно-моральної та соціальної цінності, формувати в молоді громадянсько-активні, соціально значущі якості, які вона зможе проявити в усіх видах діяльності.

Бажаємо всім нам перемоги, натхнення та міці, щоб відбудовувати та покращувати нашу рідну Україну!

Нехай ніколи не згасає у серці любов, а жага робити світ та життя кращим лише збільшується!

Ми – сильні! Ми – Україна! Ми – переможемо!


Ірина САГАЙДАК, голова циклової комісії

: