Search

Твій вибір – життєвий успіх

Твій вибір – життєвий успіх

Для багатьох учнів ліцеїв наразі на порядку денному стоять дуже важливі питання – який заклад фахової передвищої освіти обрати, яка спеціальність дозволить у подальшому досягти високих кар'єрних результатів, а чи є у закладі гуртожиток, як студенти проводять вільний від занять час, чи вистачає укриттів, чи є місця державного замовлення? І це цілком зрозуміло, адже вибір дається нелегко.

Час іде, а це означає, що незабаром учням випускних класів доведеться обирати свій подальший шлях і тому сьогодні відбулась чергова профорієнтаційна зустріч з учнями 9-х та 11-класів Городенківської гімназії імені Антона Крушельницького.

Під час зустрічі учням була надана інформація про умови вступу до коледжу, особливості спеціальностей та потенційні можливості по закінченню фахового навчального закладу. Було висвітлено такі позиції, як: високий професійний рівень досвідченості педагогів, стипендіальне забезпечення, матеріально-технічна база, сучасні аудиторії та внутрішня структура коледжу. Представлено досягнення студентів коледжу в навчальній, спортивно-масовій роботі та художній самодіяльності.

Впродовж зустрічі акцентувалася увага школярів на тому, що для прийняття правильного рішення при виборі професії необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості й потреби ринку праці.

По завершенню зустрічі, за підсумками «Тижня Економіко-комерційних дисциплін» найактивнішим учасникам онлайн-вікторини «Гроші чи товар» вручено дипломи та сертифікати.

Такі зустрічі є важливими і корисними, вони дозволяють випускникам краще зрозуміти майбутні перспективи та можливості, а також знайти мотивацію до навчання та розвитку.

Уляна ВИЗНЮК, викладач економічних дисциплін

: