Search

Чемпіонат ВСП НУБіП України з інтелектуальної гри "Брейн-ринг"

Чемпіонат ВСП НУБіП України

з інтелектуальної гри "Брейн-ринг"


2 квітня 2024 року відбулася інтелектуальна гра "Брейн-ринг", присвячена 126-й річниці заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України. Інтелектуальне змагання відбулося на базі ВСП "Боярський фаховий коледж НУБіП України", куди запросили і наш заклад освіти. У грі взяло участь 10 команд із відокремлених структурних підрозділів НУБіП України.

Змагання проходило швидко та весело, запитання були заплутаними і складними, та, незважаючи ні на що, усі команди отримали море позитивних емоцій і вражень, а також засвоїли багато нового.

В інтелектуальному змаганні команда ВСП «Заліщицький фаховий коледж імені Є.Храпливого Національного університету біоресурсів і природокористування України» посіла почесне 3 місце.

У рамках поїздки студенти також мали захопливу екскурсію Києвом.

Уже традиційно учасників гри привітали та нагородили преміями від первинної профспілкової організації студентів і в стінах рідного коледжу.

Щиро дякуємо організаторам змагання і всім учасникам за таку чудову гру. Сподіваємося і надалі брати участь у таких заходах.


Іван Зубик, керівник поїздки

: