Search

Підведення підсумків тижня еколого-біологічних дисциплін

Підведення підсумків тижня еколого-біологічних дисциплін

З 15 по 19 квітня в Заліщицькому фаховому коледжі імені Є.Храпливого проведено Тиждень еколого-біологічних дисциплін.

Понеділок розпочався демонстрацією віртуальної екскурсії навчально-дослідними об'єктами коледжу. Огляд презентацій лабораторій (вестибюль коледжу): «Ботаніка з фізіологією рослин», «Загальна екологія і раціонального природокористування».

Також у цей день стартувала інтелектуальна вікторина «Ерудит»

для студентів І-ІІ курсів технологічного та економічного відділень.

Вівторок, студенти переглянули відеофільм «Сім природних чудес України» (вестибюль коледжу). Ознайомилися з цінними природніми та історико- культурними комплексами та об'єктами природно-заповідного фонду України.

Викладачі Любов Сопівник та Алла Радик разом із студентами 22, 32 груп впорядкували колекційно-демонстраційні ділянки. Майбутні спеціалісти, закладають досліди, ведуть спостереження і догляд за культурами.

Окрасою коледжу є дендропарк, який є «зеленою лабораторією» для проведення практичних занять викладачами.

Навчальна практика з ботаніки, проводить викладач Любов Сопівник,студенти спеціальності «Агрономія».

Середа, студенти І курсів і викладачі еколого-біологічних дисциплін коледжу були на екскурсії в музеї під відкритим небом – міському парку «Парк-пам'ятка садово-паркового мистецтва» Національного природного парку «Дністровський каньйон».

Ознайомчу екскурсію провів начальник відділу еколого-освітньої роботи НПП «Дністровський каньйон» Аркадій Сідоров та екскурсовод Уляна Король.

В четвер, проведення благоустрою територій коледжу закріплених за студентськими групами.

У п'ятницю, підведено підсумки інтелектуальної вікторини з біології «Ерудит», відбулося нагородження учасників грамотами та подяками.

За почесне звання «Ерудит» боролись студенти 11, 12, 14, 15, 21, 22, 24, 25 груп. Метою даного заходу було, в першу чергу, активізувати пізнавальний інтерес до вивчення біології, розвивати вміння працювати в команді, згадати деякі біологічні терміни та дізнатись щось нове для себе, а також навчитися порівнювати, аналізувати та виражати власні думки.

Перемогу у вікторині серед студентів першого курсу здобула команда 12 групи «Жасмин», яка отримала перше місце. Другою була команда студентів 11 групи «Едельвейс» на третьому місці – команда 15 групи «Лаванда». Серед студентів другого курсу перше місце виборола команда студентів 21 групи «Хакери», почесне друге місце посіла команда студентів 22 групи «Аграрії», третє місце – команда студентів 25 групи «Кредитори».

Щиро вітаємо переможців вікторини,

та всіх учасників Тижня еколого-біологічних дисциплін!

 

Викладачі еколого-біологічних дисциплін

: