Search

Заліщицький коледж запрошує на навчання

Заліщицький коледж запрошує на навчання

В період вступної компанії, який в часі є досить обмежений (прийом документів з 02.07. по 14.07.2018 р.) у ряду вступників виникають питання про вибір навчального закладу для продовження навчання по тій чи іншій спеціальності.

Враховуючи дану ситуації, голова приймальної комісії коледжу Глова В.С. надає додаткову інформацію.

 

Які переваги навчання в Заліщицькому коледжі?

 

Коледж в цьому році відсвяткував 120-річницю з часу створення в м. Заліщики фахового навчального закладу. Тривалий період діяльності навчального закладу сформував ряд важливих переваг, які має сьогодні коледж на ринку освітніх послуг:

  • Наявність фахового складу досвідчених педагогів-викладачів, які мають значний виробничий та освітянський досвід;
  • Збереження та постійне оновлення і примноження актуальних форм роботи з сучасними студентами (організація роботи гуртків, клубів за інтересами, конференцій тощо);

  • Сучасна матеріально-технічна база коледжу, яка представлена новим 3-х поверховим навчальним корпусом, двома типовими гуртожитками, спортзалом, їдальнею, актовим залом, лабораторіями та кабінетами, які оснащені 153 комп'ютерами з підключенням до Інтернету, бібліотекою з читальним залом на 100 місць, колекційно-демонстраційними ділянками, колекційно-дослідними полями, що в цілому дає можливість кожному студенту розвиватись та удосконалюватись як майбутньому фахівцю;

  • Інтегрованість освітнього процесу в університетську систему, бо знаходячись в структурі провідного вузу України – Національного університету біоресурсів і природокористування України вже більше 20 років – студенти та викладачі коледжу мають досвід адаптації до системи університетської роботи.
  • Наявність відповідних угод на продовження навчання в НУБіП України за скороченими та адаптованими програмами для випускників коледжу.
  • Співпраця з НУБіП України та рядом закордонних навчальних закладів та організацій сприяє розширенню можливостей для студентів в проходженні різних видів стажування в Україні так і в зарубіжжі. 

 

Чому саме наш коледж слід обрати майбутньому вступнику?

 

Перш за все, в коледжі можна отримати достатньо широкий вибір професій яких пропонує наш заклад і які сьогодні є затребуваними на ринку праці.

Для прикладу:

  • випускники спеціальностей «Технологія виробництва і переробки продукції рослинництва», «Організація і технологія ведення фермерського господарства», «Комп'ютерна інженерія», «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», «Фінанси і кредит», «Облік і оподаткування», «Економіка», вже на сьогодні мають можливість працевлаштуватись в кращих підприємствах та організаціях регіону.

    Для наших випускників продовження навчання в провідному столичному університеті яким є НУБіП України теж має значні переваги.

    Ще один плюс - достатня кількість місць державного замовлення на всі спеціальності.

    Ну і звичайно зручні побутові умови:

компактне розташування навчального корпусу, гуртожитків, читального залу, спортивно-культурного комплексу в коледжі.

Саме розташування коледжу в чудовому місті Заліщики, з багатими та цікавими традиціями та унікальними кліматичними умовами – теж аргумент для того хто вибирає місце свого навчання.

Ми відкриті для різних категорій вступників і, розуміючи демографічний стан в регіоні, ставимось з розумінням до рівня успішності вступників. Готові приділити особливу увагу тим, кому складно навчатися і гарантуємо що за час навчання в коледжі кожен з них зможе покращити свої знання з більшості дисциплін.

А ще в коледжі гарні побутові умови: працює їдальня, забезпеченість гуртожитком 100%, в основному двохмісні кімнати.

 

Що Ви хочете побажати своїм абітурієнтам?

 

Хочу порадити батькам випускників і самим випускникам бути реалістами і добре оцінити свій вибір. А педагогічний колектив коледжу зробить все для того, щоб сьогоднішні абітурієнти були успішними в майбутньому фахівцями.

: