Search

Урочистості з нагоди Дня знань

Урочистості з нагоди Дня знань

День знань – особливе свято! Завжди яскраве та насичене емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання і кожне людське серце, хвилюючись, відгукується на заклик першого дзвоника.

Вересень розпочинається святом знань, просвіти і науки.

3 вересня у «Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є.Храпливого» відбулися урочистості з нагоди Дня знань та посвяти першокурсників у студенти. На свято першого дзвоника зібралася вся студентська родина.

Директор коледжу Володимир Степанович Глова привітав усіх зі святом, побажавши успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій.

На добру долю та міцні знання благословив настоятель церкви святої Покрови міста Заліщики отець Іван Сендзюк.

Зі словами привітання звернувся до першокурсників заступник директора з навчальної роботи Михайло Васильович Сопилюк, побажавши зустріти добрих надійних друзів та досягти обраної мрії, а батькам – порозуміння зі своїми дітьми та сумісної творчої праці.

Цікавим виявився захід завдяки художнім номерам у виконанні гурту «Браво», Юлії Зозуляк, Марії Ревуцької, Івана Мандзюка. Великою заслугою в цьому їх керівників: Світлани Тарасевич, Олега Мартинчука та Лариси Дмитерко.

Хочеться побажати усім, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження.

Юрійчук О.В., викладач філологічних дисциплін

: