Search

Макух Галина переможець молодіжної акції «Ярмолинецький Оскар–2018» в номінації «Молодий аграрій»

Макух Галина переможець молодіжної акції «Ярмолинецький Оскар–2018» в номінації «Молодий аграрій»

Сучасному сільськогосподарському виробництву з різними формами власності та господарювання потрібні фахівці, які добре володіють професією, творчо мислять і самостійно вирішують виробничі питання. Поставлені завдання можуть успішно виконати лише ті спеціалісти, які добре володіють теоретичними знаннями і практичними навиками.

Спеціаліст сьогодні повинен не тільки все знати, а й бути організатором, керівником, бачити перспективу створення безпечних та нешкідливих умов праці в сільському господарстві, вміти керувати колективом, працювати з людьми. Цих якостей він набуває ще в студентські роки. Тому у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» крім теоретичних знань студенти здобувають практичні навички під час проходження різних практик, які передбачені навчальним планом. Технологічну практику студенти технологічного відділення проходять на другому курсі у кращих господарствах регіону.

Краща студентка 23 групи спеціальності 201 «Агрономія» Макух Галина проходила технологічну практику в хлібоприймальній компанії ТОВ ВВТ «Грейн» в смт. Ярмолинці Хмельницької області. Практикантка працювала в лабораторії де відбирала зразки зерна, яке привозять з різних територій області, також досліджувала зерно на різні захворювання, класність та робила аналізи зерна перед відправкою в країни Європи і Африки.

За успішне проходження практики і високі результати та перемогу у районній молодіжній акції «Ярмолинецький Оскар – 2018» в номінації «Молодий аграрій» Галину було нагороджено грамотою та кубком районної державної адміністрації смт. Ярмолинці.

Бажаємо Галині й надалі здобувати тільки високих результатів та перемог у аграрній сфері!

Левицька І.В.

: