Search

Перше засідання педагогічної ради коледжу у 2018-2019 навчальному році

Перше засідання педагогічної ради коледжу у 2018-2019 навчальному році

6 вересня у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбулось перше засідання педагогічної ради коледжу у 2018-2019 навчальному році. На порядок денний були винесені питання, що стосувались організаційної та навчально-виховної роботи коледжу.

Заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В. представив проекти наказів, які регламентують склад організаційно-методичних та дорадчих органів коледжу, а саме: про склад педагогічної ради, навчально-методичної ради, адміністративної ради, конкурсно-кадрової комісії, атестаційної комісії, циклових комісій, рейтингової комісії коледжу.

З особливостями і основними завданнями колективу коледжу по організації діяльності освітнього закладу у 2018-2019н.р. виходячи з рішень вченої ради НУБіП України від 28.08.2018р. виступив директор коледжу Глова В.С. та заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В.

Слободян О.П. завідувач практичним навчанням звернула увагу присутніх на більш активному залученні студентів коледжу до науково-дослідної і пошукової роботи в коледжі.

Завідувачі відділеннями Стрільчук Л.В. та Андрусик Р.В. ознайомили присутніх з організаційно-плануючою документацією на 2018-2019 навчальний рік, зокрема навчальними планами на 2018-2019н.р. згідно переліку спеціальностей підготовка яких ведеться в коледжі.

Заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. представив проект плану виховної роботи на 2018-2019 навчальний рік.

Педагогічна рада коледжу затвердила плани роботи педагогічної ради, організаційно-методичної ради, плани роботи відділень та план виховної роботи.

Методист коледжу Деркач Н.Я. доповілапро підготовку до атестації педагогічних працівників, які атестуватимуться у 2019 році та наголосила на необхідності проходження курсів підвищення кваліфікації педагогічним працівникам.

Заслухавши та обговоривши порядок денний педагогічна рада коледжу прийняла відповідні рішення.

Левицька І.В., секретар педкабінету

: