Search

Плідна співпраця з освітніми закладами Чортківщини

Плідна співпраця з освітніми закладами Чортківщини

     Вибір професії вдалий тоді, коли праця приносить людині задоволення, відповідає її знанням, вмінням, потребам та здібностям. Праця за покликанням – найбільше щастя для людини.

     З метою допомоги старшокласникам у виборі майбутньої професії викладачі коледжу Сопівник Л.Й., Петрів Г.В. та студент 32 групи спеціальності «Агрономія» Феник Роман побували у Косівській ЗОШ І-ІІІ ст., Ридодубівській ЗОШ І-ІІ ст., Білобожницькій ЗОШ І-ІІІ ст. Чортківського району.

     Під час зустрічі викладачі презентували відеоролик про Заліщицький аграрний коледж, розповіли про його освітні послуги, можливості стажування закордоном, здобуття додаткових робітних професій, а також запросили випускників на дні відкритих дверей у Заліщицькому коледжі (20 жовтня 2018 року) та Національному університеті біоресурсів і природокористування України в м. Києві (25 жовтня 2018).

    Дирекціям та педагогічним колективам Косівської та Ридодубівської шкіл були вручені подяки за плідну співпрацю в справі підготовки висококваліфікованих фахівців з числа студентів, колишніх випускників зазначених освітніх закладів.

 

Сопівник Л.Й., Петрів Г.В., викладачі коледжу

: