Search

Коледж наш дім – зробимо його красивим!

Коледж наш дім – зробимо його красивим!

      Нікому не секрет, що добробут людини залежить від рівня її життя. Деякі вважають, що щасливе життя залежить від достатку – гарної одежі, добротного житла, смачної і вишуканої їжі, чудових і неповторних поїздок. В цьому полягає гармонія їхнього життя.

   Добробут і щасливе життя залежить не тільки від забезпечення достатку свого тіла, але і від задоволення внутрішнього світу, тобто достатку і краси своєї душі. Немаловажне значення в цьому займає краса, яку ми створюємо навколо себе.

    Ці дні у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» проходять під гаслом – «Коледж наш дім – зробимо його красивим».

    Студенти 32 групи технологічного відділення за останні два дні  оновили газони і квітники, на яких висаджували яскраві і неповторні осінні квіти - хризантеми.

    Хлопці та дівчата показали, що в любу пору року, в любих умовах, можна зробити красу, яка буде сприяти гармонії душі, милувати око людини, сприяти піднесенню духу і окрилювати на нові звершення.

    Адже кожному приємно дивитися, як навколо тебе усміхаються різнокольорові, пишні квіти, хоча на дворі осінь і все покрилося жовто-коричневим опадаючим листям. Природа готується до зимового сну. І тільки ці яскраві осінні чудо-квіти не дають людині падати у відчай, а з впевненістю дивитися у завтрашній день.

 

Коропецький П.М., викладач коледжу

: