Search

Засідання педагогічної ради коледжу

Засідання педагогічної ради коледжу

     15 листопада 2018 року відбулося засідання педагогічної ради коледжу. Для обговорення були винесені чотири питання порядку денного.

     Завідувач практичним навчанням О.П. Слободян представила результати науково-дослідної роботи у 2017-2018 н.р. та запропонувала затвердити тематику науково-дослідних і пошукових робіт на 2018-2019 н.р. Доповідач наголосила на більш активному залученню студентів до науково-дослідної і пошукової роботи та підкреслила необхідність активізацій публікацій результатів НДР викладачів у різних виданнях з метою кращого поширення інформації про коледж.

     Викладач коледжу Сеник І.І. прозвітував про проведену науково-дослідну роботу «Технологічні прийоми вирощування однорічних та багаторічних трав в умовах Тернопільської області», дослідження проводилися на колекційно-дослідному полі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого».

     Завідувач опорним пунктом коледжу Черкавський В.В. представив результати випробування гібридів кукурудзи, які проводились на дослідному полі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого».

     Участь в обговоренні взяв Лендел В.Ф., завідувач лабораторією «Колекційно-дослідне поле», який поділився своїм практичним досвідом з роботи студентами.

     Результати рейтингової оцінки роботи викладачів коледжу за 2017-2018н.р. представив заступник директора з навчальної роботи Сопилюк М.В., який запропонував розглянути матеріали рейтингової оцінки роботи викладачів для врахування дирекцією коледжу при підведенні підсумків діяльності, заохочення педагогічних працівників та стимулювання до удосконалення навчальної, науково-методичної, організаційної та культурно-виховної роботи. Він наголосив, що виходячи з нових освітніх програм викладач повинен навернутись до сучасних інформаційних технологій, проходити онлайн курси, брати активну участь у різноманітних вебінарах, конференціях на освітніх платформах «Уміти – Нова платформа освіти дорослих», «На Урок», «Всеосвіта», «Інтерактивна школа сучасного вчителя».

     Директор коледжу Глова В.С. акцентував увагу на актуальних завданнях педагогічного колективу по удосконаленні організаційної роботи викладачів, активізації проведенню профорієнтаційної роботи викладачами. Було звернено увагу на особисту відповідальність викладачів та керівників структурних підрозділів за якісне виконання всіх вимог організації і проведення навчально-виховного процесу.

     Про стан адаптації студентів перших курсів до навчального закладу та їх емоційно-психологічний рівень представили заступник директора з виховної роботи Книш І.Я. та голова методоб'єднання кураторів студентських груп Руснак С.Г. Було запропоновано у січні місяці 2019 року провести педагогічний семінар «Соціально-педагогічні основи розвитку особистості в сучасних умовах» та постійно-діючий семінар «Особливості морально-духовного розвитку особистості в сучасних умовах».

     Завідувач економічним відділенням Стрільчук Л.В. проінформувала присутніх про рекомендації навчально-методичної комісії НМЦ «Агроосвіта» з економічних спеціальностей.

     З обговорених питань прийнято відповідні рішення.

Деркач Н.Я., Левицька І.В., працівники педагогічного кабінету

: