Search

Підготовка до НМТ (ЗНО)

 ЗБЕРІГАЄМО СПОКІЙ. ВІРИМО В ЗСУ. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! 


 ПІДГОТОВКА ДО НМТ (ЗНО)


Освітня платформа «На урок» створили конкурс для 11-класників, присвячений підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (НМТ) та державної підсумкової атестації. В цьому навчальному році другокурсники економічного відділення взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «ЗНО-2023: довідник вступника». Студенти мали змогу виконати завдання з 21 листопада 2022 року до 20 січня 2023 року.

Конкурс «ЗНО-2023: довідник вступника» проходив у зручному онлайн-форматі. На студентів чекали цікаві та пізнавальні завдання, що допоможуть дізнатися актуальну інформацію для учасників ЗНО (НМТ), правила, за якими проводиться тестування, та досвід минулих років. А також учасники мали змогу перевірити свої знання, виконавши практичні завдання.

Головна мета конкурсу — допомогти учням та студентам підготуватися до складання ЗНО і розвінчати найпопулярніші міфи про нього. Оскільки мета конкурсу — не лише оцінити, а й доповнити знання тих молодих людей, які будуть здавати НМТ (ЗНО), сайт «На урок» заохочував кожного учасника, незалежно від результатів конкурсу. Хочу відмітити, що завдання конкурсу були досить цікаві та різноманітні.

За свою працю під час зимових канікул кожен учасник отримав яскраві нагороди.

Вітаємо студентку-переможницю, яка нагороджена Дипломом І ступеня

Вітаємо переможців, які нагороджені Дипломами ІІ ступеня

Вітаємо переможців, які нагороджені

Дипломами ІІІ ступеня

Також багато студентів отримали іменні Сертифікати.


 Галина Глова, викладачка математичних дисциплін коледжу

: