Search

Загальноколеджівська олімпіада з планування і організації діяльності підприємства

Загальноколеджівська олімпіада

з планування і організації діяльності підприємства


Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України та наказу директора ВСП Заліщицький фаховий коледж імені Є. Храпливого НУБіП України з метою активізації роботи студентів в навчальній діяльності, розвитку їх інтелектуальних здібностей, формування навиків НДР, в коледжі проводяться предметні олімпіади в рамках І етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2022-2023 навчального року. 

Згідно графіка, затвердженого головою оргкомітету олімпіади директором коледжу Б.С. Павлюком, 23 березня відбулася олімпіада з плануванняі організації діяльності підприємства для студентів третіх курсів. В цьому випробуванні прийняло участь 9 кращих студентів з 34 та 35-Е групи (спеціальності «Облік і оподаткування» та «Економіка»).

Учасники олімпіади виконали теоретичні та практичні творчі завдання спрямовані на виявлення вміння застосувати набуті знання в процесі вивчення дисципліни.  Захід став також своєрідною перевіркою залишкових знань студентів з дисципліни, яку вони вивчали протягом навчального року. Відрадно, що всі роботи отримали достатньо високі бали. Найкращими за результатами оцінювання завдань олімпіади з планування і організації діяльності підприємства визнано роботи студентів:

Бортник Ангеліна – 35-Е група (І місце),

Миронів Мар'яна – 34 група (ІІ місце),

Бричка Богданна – 35-Е група (ІІІ місце). 

Вітаємо переможців загальноколеджівської олімпіади з планування і організації діяльності підприємства та бажаємо всім студентам і надалі удосконалювати свої вміння і поповнювати багаж економічних знань – важливої складової професійної підготовки. 


Олександр ХОЛОДИЛО, викладач економічних дисциплін

: