Search

Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів освіти спеціальності Комп’ютерна інженерія

Презентація вибіркових дисциплін для здобувачів освіти

спеціальності Комп'ютерна інженерія


 Освітньо-професійна програма Комп'ютерна інженерія надає можливість здобувачам освіти отримати теоретичні знання,практичні уміння і навички та компетентності достатні для успішного виконання професійних обов'язків та вирішення практичних завдань у сфері комп'ютерної інженерії на провідних підприємствах і в організаціях що спрямовують свою діяльність в галузі інформаційних технологій,розроблення заходів з підвищення ефективності існуючих технологічних процесів виробництва та розвитку інформатизації в обслуговуванні програмних систем і комплексів, враховуючи вимоги швидкого розвитку інноваційних процесів.

З цією метою 27 березня 2023 року, в очному та дистанційному форматі відбулась презентація вибіркових дисциплін для студентів спеціальності 123 Комп'ютерна інженерія. Викладачі, у вигляді відео-презентацій, ознайомили здобувачів освіти з завданнями та вміннями, які вони здобудуть після вивчення дисциплін: «Основи менеджменту», «Управління персоналом»,«Основи маркетингу», «Бізнес і планування проектів», «Основи метрології стандартизації та сертифікації», «Взаємозамінність, Стандартизація і Технічні Вимірювання». «Економіка і планування виробництва», «Економіка і бізнес», «Програмне забезпечення», «Розробка WEB додатків» «Основи захисту інформації», «Інформаційна безпека».

По закінчені, здобувачі задавали уточнюючі запитання та мали можливість свідомо обміркувати, яку дисципліну вони обиратиму для вивчення. Бажаємо легкого вибору!


Р. Андрусик, завідувач технологічного відділення

: